Merhaba bu 3 üründen hangisini tercih edebilirim?
Bu fiyat bandı civarlarında olan koltukları tavsiye edebilirseniz mutlu olurum teşekkürler. (bütçem ortalama 6000 bin TL çok fazla çıkabileceğimi sanmıyorum ama gerekirse bakarım. (en fazla 500-1000TL arası çıkabilirim)
xDrive 15'Li profesyonel oyuncu koltuğu, İşyerinde ve oyun sırasında uzun saatler boyunca kendinizi rahat hissetmeniz için tasarlanmış xDrive oyuncu koltuklarını deneyimleyin. Şimdi daha fazlasını öğrenin.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Bence ikisi de alınmaz oyuncu koltuğu tamamen gereksiz fikrimce bunun yerine bu fiyatlara kaliteli bir ofis koltuğu alsanız daha rahat edersiniz Hawk ve Zio kullandım Zio hawka göre kat kat daha rahat ama parasını hak etmiyor bu tür koltuklar
Bence ikisi de alınmaz oyuncu koltuğu tamamen gereksiz fikrimce bunun yerine bu fiyatlara kaliteli bir ofis koltuğu alsanız daha rahat edersiniz Hawk ve Zio kullandım Zio hawka göre kat kat daha rahat ama parasını hak etmiyor bu tür koltuklar