Hawk vs Zio oyuncu koltuğu

kertingos

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Bir süredir koltuk almayı düşünüyorum ama ne alacağım hakkında kararsızım. Hawk Fab ve Zio Venom Fabric modelleri arasında kaldım.
Zio'nun fiyatı biraz daha yüksek ama özelleştirmeler kısmından kolçağı normale çevirince fiyat düşüyor (4D kolçak çok da aradığım bir şey değil).
kullanan/bilgi sahibi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Ortalama 4 yıldır Hawk kullanıcısıyım. Hala taş gibi duruyor. Oturma kısmında çok hafif bir çökme var o da ayağımı altıma katlayarak oturduğum için. Onu haricinde kolçaklar sapasağlam duruyor. Mekanik aksamında sıkıntı yok. Ne bir gevşeme oldu ne bir sallanma. 85 Kiloyum boyum 1.84.

Ben de uzun süredir Hawk kullanıcısıyım son zamanlarda biraz kilo alsam da beni sorunsuz karşıladı Yalnızca bakımını düzgün yapmak yeterli zaten içerisinde temizlik spray'i ve bakım yağı ile geliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Bu arada hem ofisimde hem de evde oyun oynarken kullanıyorum. hawk gaming chair fab v4 model bendeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…