X Xentty Picopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #1 10.000-12.000TL arası bütçem var. Zio Venom Fabric mi almalıyım yoksa Hawk fame mi? Boy 175 kilo 70. Kullandığınız veya önerdiğiniz hangisi olur veya farklı koltuk modelleri de önerir misiniz?
10.000-12.000TL arası bütçem var. Zio Venom Fabric mi almalıyım yoksa Hawk fame mi? Boy 175 kilo 70. Kullandığınız veya önerdiğiniz hangisi olur veya farklı koltuk modelleri de önerir misiniz?
E Ekrem Solak Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Benim için Hawk'dır.
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 24 Şubat 2025 #3 Hocam uzun süredir Exvega kullanıyorum, gayet memnunum. Fame vs Zio venom yapacaksak venom almanızı öneririm.
Hocam uzun süredir Exvega kullanıyorum, gayet memnunum. Fame vs Zio venom yapacaksak venom almanızı öneririm.
X Xentty Picopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #4 KrizNoe dedi: Hocam uzun süredir Exvega kullanıyorum, gayet memnunum. Fame vs Zio Venom yapacaksak Venom almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Belki bütçeyi arttırarak 13K ya Hawk fature alabilirim ama bel yastığı ayarlanamaz olup sert olduğunu söylemişler. O yüzden pek mantıklı bakmadım
KrizNoe dedi: Hocam uzun süredir Exvega kullanıyorum, gayet memnunum. Fame vs Zio Venom yapacaksak Venom almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Belki bütçeyi arttırarak 13K ya Hawk fature alabilirim ama bel yastığı ayarlanamaz olup sert olduğunu söylemişler. O yüzden pek mantıklı bakmadım
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 24 Şubat 2025 #5 Xentty dedi: Belki bütçeyi arttırarak 13K ya Hawk fature alabilirim ama bel yastığı ayarlanamaz olup sert olduğunu söylemişler. O yüzden pek mantıklı bakmadım Genişletmek için tıkla... 13 bana future için çok gibi geldi hocam
Xentty dedi: Belki bütçeyi arttırarak 13K ya Hawk fature alabilirim ama bel yastığı ayarlanamaz olup sert olduğunu söylemişler. O yüzden pek mantıklı bakmadım Genişletmek için tıkla... 13 bana future için çok gibi geldi hocam
X Xentty Picopat Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #6 KrizNoe dedi: 13 bana future için çok gibi geldi hocam Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkür ederim hocam. Büyük ihtimalle Zio Venom Fabric Silikon Ayak+Kol desteği ile alacağım. Alırsam güncel yorumlarımı yaparım.
KrizNoe dedi: 13 bana future için çok gibi geldi hocam Genişletmek için tıkla... Yardım için teşekkür ederim hocam. Büyük ihtimalle Zio Venom Fabric Silikon Ayak+Kol desteği ile alacağım. Alırsam güncel yorumlarımı yaparım.