Merhaba arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi hawk.com da Ryzen 5 5600 RTX3060 sistem gördüm, link atmadım çünkü linke tıklayınca hiç oynama yapılmamış. Sade fiyatı duruyor kafanız karışmasın, biraz oynama yaptım ve 30k fiyatı tüm özelliklerini fotoğraf olarak attım, + koltuğu hediye veriyorlarmış. Koltuk da 7K civarı yani sistem ortalama 23K'ya geliyor. Sizce alınır mı? (bir de Hawk güvenilir de mi?)
6750XT - düz 6700XT modelinden birkaç FPS daha fazla alıyor ama fikrin olması için atıyorum. O bütçede attığım sistem kadar performans verecek bir sistem eğer 4060Tİ ekran kartlı ve r5 5600 işlemcili ise olabilir. Ama r5 5600 veya 4060ti altında alacağın her nvidia kart şuan boşa performans kaybı olur.
6750XT - düz 6700XT modelinden birkaç FPS daha fazla alıyor ama fikrin olması için atıyorum. O bütçede attığım sistem kadar performans verecek bir sistem eğer 4060Tİ ekran kartlı ve r5 5600 işlemcili ise olabilir. Ama r5 5600 veya 4060ti altında alacağın her nvidia kart şuan boşa performans kaybı olur.
Yukarda ilk paylaştığım güncelleştirmeleri yaptıysan alabilirsin. Onun üstüne harcama yapmak gereksiz olur sisteme. 25K'ya da alınabilecek çok bir sistem yok açıkcası. Bu sistemden daha iyi performans verecek am5 sistemler minimum 28-29 civarında zaten.
İlk sayfada sistemi paylaştığım yerde parçaların linklerini de paylaşmıştım.