Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #1 Öncelikle merhaba. Dün akşam 60 FPS sabit alıyordum. Bu sabah kalktığımda her iki bilgisayarımda da 15FPS'i geçmiyor oyun. Sebebi ne olabilir? Sistem özelliklerim; İntel Core i3 2100 4GB RAM ATİ Raedon HD 5670 Series Son düzenleme: 20 Mayıs 2021
Öncelikle merhaba. Dün akşam 60 FPS sabit alıyordum. Bu sabah kalktığımda her iki bilgisayarımda da 15FPS'i geçmiyor oyun. Sebebi ne olabilir? Sistem özelliklerim; İntel Core i3 2100 4GB RAM ATİ Raedon HD 5670 Series
SonOyuncu Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2021 #2 Bende aynı sorunu yaşadım.En sonuna bilgisayarıma format atmıştım.Nedenini bilmiyorum ama bunu yaşayan çok kişi var son zamanlarda...
Bende aynı sorunu yaşadım.En sonuna bilgisayarıma format atmıştım.Nedenini bilmiyorum ama bunu yaşayan çok kişi var son zamanlarda...
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 20 Mayıs 2021 #3 Görev yöneticisine girip arkada çalışan işlemlere bak.
c1unky Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.605 20 Mayıs 2021 #4 Ryz dedi: Öncelikle merhaba. Dün akşam 60 FPS sabit alıyordum. Bu sabah kalktığımda her iki bilgisayarımda da 15FPS'i geçmiyor oyun. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kaynaklı olabilir mi?
Ryz dedi: Öncelikle merhaba. Dün akşam 60 FPS sabit alıyordum. Bu sabah kalktığımda her iki bilgisayarımda da 15FPS'i geçmiyor oyun. Sebebi ne olabilir? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı kaynaklı olabilir mi?
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #5 c1unky dedi: Tarayıcı kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tarayıcı değiştirip denedim ama hala aynı hocam. SonOyuncu dedi: Bende aynı sorunu yaşadım.En sonuna bilgisayarıma format atmıştım.Nedenini bilmiyorum ama bunu yaşayan çok kişi var son zamanlarda... Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra düzeldi mi? xDarkLyne dedi: Görev yöneticisine girip arkada çalışan işlemlere bak. Genişletmek için tıkla... Bir şey yok hocam.
c1unky dedi: Tarayıcı kaynaklı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Tarayıcı değiştirip denedim ama hala aynı hocam. SonOyuncu dedi: Bende aynı sorunu yaşadım.En sonuna bilgisayarıma format atmıştım.Nedenini bilmiyorum ama bunu yaşayan çok kişi var son zamanlarda... Genişletmek için tıkla... Format attıktan sonra düzeldi mi? xDarkLyne dedi: Görev yöneticisine girip arkada çalışan işlemlere bak. Genişletmek için tıkla... Bir şey yok hocam.
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 20 Mayıs 2021 #6 Ryz dedi: Hayır. Tarayıcı değiştirip denedim ama hala aynı hocam. Format attıktan sonra düzeldi mi? Bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Peki diğer oyunlarda aynı FPS alıyor musun?
Ryz dedi: Hayır. Tarayıcı değiştirip denedim ama hala aynı hocam. Format attıktan sonra düzeldi mi? Bir şey yok hocam. Genişletmek için tıkla... Peki diğer oyunlarda aynı FPS alıyor musun?
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #7 xDarkLyne dedi: Peki diğer oyunlarda aynı FPS alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Diğer oyunlar 60FPS
xDarkLyne dedi: Peki diğer oyunlarda aynı FPS alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hayır. Diğer oyunlar 60FPS
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 20 Mayıs 2021 #8 Ryz dedi: Hayır. Diğer oyunlar 60FPS. Genişletmek için tıkla... Tamam oyundan kaynaklı sorun o zaman. Silip tekrar dene olmaz ise destek talebi açabilirsin.
Ryz dedi: Hayır. Diğer oyunlar 60FPS. Genişletmek için tıkla... Tamam oyundan kaynaklı sorun o zaman. Silip tekrar dene olmaz ise destek talebi açabilirsin.
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Mayıs 2021 #9 xDarkLyne dedi: Tamam oyundan kaynaklı sorun o zaman. Silip tekrar dene olmaz ise destek talebi açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan oynanıyor oyun hocam
xDarkLyne dedi: Tamam oyundan kaynaklı sorun o zaman. Silip tekrar dene olmaz ise destek talebi açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tarayıcıdan oynanıyor oyun hocam
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 20 Mayıs 2021 #10 Ryz dedi: Tarayıcıdan oynanıyor oyun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilmiyordum kusura bakmayın. Çerezleri silip tekrar girmeyi dener misin?
Ryz dedi: Tarayıcıdan oynanıyor oyun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilmiyordum kusura bakmayın. Çerezleri silip tekrar girmeyi dener misin?