ogingsan Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 447 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar, Chrome'da 20 FPS alıyorum ve oda kurarsam diğer oyuncularda çok lag oluyor. Mozilla 43.0 sürümünde 60 FPS alıyorum ama bazı komutlar çalışmıyor. Oyunda link alamıyorum veya bir kişiyi karşı takıma sürükleyemiyorum. Yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2021
Arkadaşlar, Chrome'da 20 FPS alıyorum ve oda kurarsam diğer oyuncularda çok lag oluyor. Mozilla 43.0 sürümünde 60 FPS alıyorum ama bazı komutlar çalışmıyor. Oyunda link alamıyorum veya bir kişiyi karşı takıma sürükleyemiyorum. Yardım lütfen.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 17 Ocak 2021 #2 Sisteminizi belirtir misiniz? Gecko motoru daha düşük performans sağlıyor genelde Blink'e göre. Vivaldi veya Brave dener misiniz?
Sisteminizi belirtir misiniz? Gecko motoru daha düşük performans sağlıyor genelde Blink'e göre. Vivaldi veya Brave dener misiniz?