mirsel Centipat Katılım 2 Mart 2024 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 HaxBall'da botlu oda kurmak istiyorum fakat HaxBall Headless'e girdiğimde kodları eklediğimde odam ana sayfadan gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2024
HaxBall'da botlu oda kurmak istiyorum fakat HaxBall Headless'e girdiğimde kodları eklediğimde odam ana sayfadan gözükmüyor. Ne yapmalıyım?
ayanami_rei Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 mirsel dedi: HaxBall'da botlu oda kurmak istiyorum fakat HaxBall Headless'e girdiğimde kodları eklediğimde odam ana sayfadan gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o linki kopyalayıp yeni sekmede yapıştırıp gireceksiniz. Linkin üstüne tıklarsanız headless host sayfası kapanır. Artı 0 Eksi
mirsel dedi: HaxBall'da botlu oda kurmak istiyorum fakat HaxBall Headless'e girdiğimde kodları eklediğimde odam ana sayfadan gözükmüyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam o linki kopyalayıp yeni sekmede yapıştırıp gireceksiniz. Linkin üstüne tıklarsanız headless host sayfası kapanır.