Ciruuu Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2 14 Eylül 2019 #1 Ben mouse imleci yukarıya götürünce oyunlarımın aşağıya inip gözükmesini istiyorum. Örneğin görev çubuğuna yaptım aşağıya çekince görev çubuğu çıkıyor geri yukarıya çekince görev çubuğu kayboluyor. Hep araştırdım ama bir türlü bulamadım.
Ben mouse imleci yukarıya götürünce oyunlarımın aşağıya inip gözükmesini istiyorum. Örneğin görev çubuğuna yaptım aşağıya çekince görev çubuğu çıkıyor geri yukarıya çekince görev çubuğu kayboluyor. Hep araştırdım ama bir türlü bulamadım.
Halit70 Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 749 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #2 Rocketdock programini indir.
K Kıymalı Pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 1.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2019 #3 Halit70 dedi: Rocketdock programini indir. Genişletmek için tıkla... Daha stabil çalışan bir uygulama bulmak lazım, bana tam istediğimi veremedi Rocketdock.
Halit70 dedi: Rocketdock programini indir. Genişletmek için tıkla... Daha stabil çalışan bir uygulama bulmak lazım, bana tam istediğimi veremedi Rocketdock.
Ciruuu Centipat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 2 15 Eylül 2019 #4 Peki başka bir uygulama varmı böyle ?