Hayali Sistem Kanıtı

BurakDurmus

Hectopat
Daha fazla  
Cuma günü açtığım konuda kanıt yok diyerek Hayali Sistem dediler. Kanıtım yoktu özür dilerim.Ekran Kartını MSİ yerine Asus alacağım. SSDyi değiştirebilirim.Klavye ve mause önerebilirmisiniz ?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    15,4 KB · Görüntüleme: 678
Hayali sistem derken kastedilen insanları oyalamak, sebepsizce büyük bütçeli bilgisayar toplamak veya çok fazla sistem toplama konusu açmaktır. Toplayacağınız sisteme vereceğiniz paranın yanına isminizin yazılı olduğu bir kağıt koyup fotoğraf çekin. Sorun ortadan kalkar.

Bütçenizi belirtirseniz size uygun klavye fare önermeye çalışabiliriz. Hayali sistem olayı ise çok zor değil sisteminizin bir videosunu çekip Youtube yükleyin ve bunu bizimle paylaşın ben şahsen inanıyorum sizin hayali sistem kurmadığınıza. Daha önce böyle bir durum yaşandı adam 3x Gtx Titan'lı sisteminin videosunu paylaştı ve olay çözüldü.

Güzel kardeşim değiştirerek alacağım diyorsun. Kanıt ile ne alaka ? Böyle yazmak kanıt olsa kimse hayali sistem diyemez zaten. Zamanında "Beyler babama piyango vurdu ve 15TL lık kısmını PC almak için bana ayırdı sistem tavsiye eder misiniz ?" yazan var :D

Kardeşim sistem resimdede gördüğün gibi tam değil.Soğutucu gibi malzemeler eksik ben size öneri yaparmısınız diye konu açıyorum siz gelmişsiniz bana hayali sistem diyorsunuz.Alacağım bilgisayar oyun ve iş için.Niye inanmıyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı