Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 15 Mayıs 2025 #1 Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 15 Mayıs 2025 #2 1 milyon Warwick yapmak.
T Tufan Bey Centipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı:MSI RTX 5080 İşlemci:AMD Ryzen 7 9700x 3.80Ghz Anakart:Msi B650 Ram:(2x16)32 Gb ram Patriot Viper Venom Rgb DDR5 6000MHz SSD:Lexar LNM610 PRO 2 TB Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Ben ya eskişehir yada balıkesir ayvalığa taşınmak istiyorum.
Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Ben ya eskişehir yada balıkesir ayvalığa taşınmak istiyorum.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 15 Mayıs 2025 #4 arasmaras dedi: 1 milyon Warwick yapmak. Genişletmek için tıkla... Ne alaka ciddi bir şey sordum.
Ahmeteminkahraman Centipat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Cennete gitmek.
Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Cennete gitmek.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 15 Mayıs 2025 #6 Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Yazılımcı veya oyun geliştiricisi olup Rockstar Games gibi insanların dilinden düşmemek...
Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Yazılımcı veya oyun geliştiricisi olup Rockstar Games gibi insanların dilinden düşmemek...
malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 528 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #7 İsviçre'de ciftlik kurmak.
Katalonyayaslm Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 1.629 Çözümler 3 15 Mayıs 2025 #8 LiXR dedi: Yazılımcı veya oyun geliştiricisi olup Rockstar Games gibi insanların dilinden düşmemek... Genişletmek için tıkla... Umarım hocam böyle firmalara rakip bir Türk firması umarım olur. malpts dedi: İsviçre'de ciftlik kurmak. Genişletmek için tıkla... İsviçre yeryüzündeki cennet hocam benim de hayalim ya zor ama hayal sonuçta.
LiXR dedi: Yazılımcı veya oyun geliştiricisi olup Rockstar Games gibi insanların dilinden düşmemek... Genişletmek için tıkla... Umarım hocam böyle firmalara rakip bir Türk firması umarım olur. malpts dedi: İsviçre'de ciftlik kurmak. Genişletmek için tıkla... İsviçre yeryüzündeki cennet hocam benim de hayalim ya zor ama hayal sonuçta.
Ahmetiweii3 Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 454 Çözümler 1 15 Mayıs 2025 #9 Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Çok hayal kurdum şu zamana kadar geri dönüşü olmadı yok bir hayalim artık.
Katalonyayaslm dedi: Ben dünyayı gezmek isterim. Parada pulda gözüm yok. Ya sizin nedir? Genişletmek için tıkla... Çok hayal kurdum şu zamana kadar geri dönüşü olmadı yok bir hayalim artık.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 15 Mayıs 2025 #10 @Katalonyayaslm sağ ol. Ahmetiweii3 dedi: Çok hayal kurdum şu zamana kadar geri dönüşü olmadı yok bir hayalim artık. Genişletmek için tıkla... Sad edit
@Katalonyayaslm sağ ol. Ahmetiweii3 dedi: Çok hayal kurdum şu zamana kadar geri dönüşü olmadı yok bir hayalim artık. Genişletmek için tıkla... Sad edit