SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 31 Aralık 2023 #31 Giorno Giovanna dedi: Arkadaşlar hayalinizdeki arabayı yazın ama şu şekilde; Türkiye ekonomisinde alınabilecek hayal araba. Gerçekten hayaliniz olan araba. Benim Türkiye ekonomisinde alınabilecek hayal arabam: Volkswagen golf 8r. Gerçekten hayalim olan araba RS7-R mtm. Genişletmek için tıkla... Türkiye ekonomisinde: Asıl hayalim:
Giorno Giovanna dedi: Arkadaşlar hayalinizdeki arabayı yazın ama şu şekilde; Türkiye ekonomisinde alınabilecek hayal araba. Gerçekten hayaliniz olan araba. Benim Türkiye ekonomisinde alınabilecek hayal arabam: Volkswagen golf 8r. Gerçekten hayalim olan araba RS7-R mtm. Genişletmek için tıkla... Türkiye ekonomisinde: Asıl hayalim:
ByOs Megapat Katılım 4 Mayıs 2017 Mesajlar 531 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #32 b4r3k dedi: Yeni mustanglar aşırı teknolojik amerikan ruhuna aykırı bana göre en iyi mustang 2015-2018 arasındakiler. Genişletmek için tıkla... Haklılık payınız var hocam. Mustang'in asıl tadı zaten Amerikan ruhunda. Benimki bir tık "en günceli olsun" seçimi de sayılabilir.
b4r3k dedi: Yeni mustanglar aşırı teknolojik amerikan ruhuna aykırı bana göre en iyi mustang 2015-2018 arasındakiler. Genişletmek için tıkla... Haklılık payınız var hocam. Mustang'in asıl tadı zaten Amerikan ruhunda. Benimki bir tık "en günceli olsun" seçimi de sayılabilir.
KİNGbeast Hectopat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #33 BMW 5.25D xDrive M-Sport
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.174 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #34
Harun Emre Altun Kilopat Katılım 17 Kasım 2017 Mesajlar 669 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #35 Hayalimdeki günlük kullanım : Volvo V90 Eğlenmek ve Pist için : Silvia S14 Kouchi veya R33 GT-R
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #36 Togg. @Giorno Giovanna niye kızgın attın hocam? Son düzenleme: 15 Ocak 2024
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 15 Ocak 2024 #37 NOHA dedi: TOGG. @Giorno Giovanna niye kızgın attın hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi fikrin tabii ki saygım sonsuz ama tesla>togg
NOHA dedi: TOGG. @Giorno Giovanna niye kızgın attın hocam? Genişletmek için tıkla... Kendi fikrin tabii ki saygım sonsuz ama tesla>togg
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #38 SadeceEfe dedi: Kendi fikrin tabii ki saygım sonsuz ama tesla>togg Genişletmek için tıkla... evet tesla daha iyi. Hem ben Togg daha iyi demedim ki.
SadeceEfe dedi: Kendi fikrin tabii ki saygım sonsuz ama tesla>togg Genişletmek için tıkla... evet tesla daha iyi. Hem ben Togg daha iyi demedim ki.
SadeceEfe Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 588 15 Ocak 2024 #39 NOHA dedi: Evet Tesla daha iyi. Hem ben TOGG daha iyi demedim ki. Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz demek istemedim kendi fikrimce bence Tesla daha iyi TOGG'dan.
NOHA dedi: Evet Tesla daha iyi. Hem ben TOGG daha iyi demedim ki. Genişletmek için tıkla... Hocam dediniz demek istemedim kendi fikrimce bence Tesla daha iyi TOGG'dan.
N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 15 Ocak 2024 #40 SadeceEfe dedi: Hocam dediniz demek istemedim kendi fikrimce bence Tesla daha iyi TOGG'dan. Genişletmek için tıkla... Bencede. Togg'un tasarımını beğeniyorum ben.
SadeceEfe dedi: Hocam dediniz demek istemedim kendi fikrimce bence Tesla daha iyi TOGG'dan. Genişletmek için tıkla... Bencede. Togg'un tasarımını beğeniyorum ben.