Hayalinizdeki araba nedir?

Konum Amerika sanırım. Yengeye de alsaydın bir tane.

Konum Amerika sanırım. Yengeye de alsaydın bir tane.
Amerika'ydi... 2 ay once kesin donus yaptik.
Zaten ona da BMW 328i almistim, ama evin yoluna tek sira araba koyabiliyorduk. Ve hep ben eve en son geldigimden, o cikmak istediginde hop once ben arabayi cekiyordum, o ciktiktan sonra ben geri giriyordum, eve geri geldiginde de ayni islemin tersi. Bazen diyordum, al benim arabayi cik diye, o da vitesli kullanamadigindan -daha dogrusu kis/kar ortaminda kullanmak istemediginden- dolayi satmak zorunda kaldik en sonunda.

Ben başlıyorum:

M5 F90
M5 E60
McLaren Spyder
X5M BMW
Nissan Skyline Bayside Blue GT-R34 Z-Tune

Sizinkileri de bekliyorum.
Güzelmiş.Bordo renkli aslında İndianapolis Red E60 M5 var Türkiye'de 1 tane. bilir misin o aracı.
E60 En yakın olanı hedef olarak, Z tune zor be. X5M den de çok az var. E60 almanı tavsiye ederim. Diğerleri de keyiflidir ama Bu V10'un sesine kalp dayanmaz.

Şimdi Gelelim Benimkilere...

1.E36 M3 Sedan (3.2L 321 HP) Ülkemizde 23 adet var. Rengi ya Hellrot ya da Alpine White isterim

2.E46 M3 Coupe (3.2L 343 HP) Ülkemizde (cabriolar dahil) 83 adet var. Rengi ya Phoenix Sarısı ya da Laguna Seca Mavisi isterim

3.Honda Civic EP3 Type-R.Rengi farketmez düzgün olsun yeter.

4.Honda Civic FK2 Type-R.Rengi ya Ege Mavisi (Aegean Blue) ya da Rallye Red

5.BMW E60 M5 (5.0 V10 507 HP) Rengi farketmez.

6.Peugeot 106 GTI (950 Kg 1.6 120 HP) Rengi ya Sundance Yellow ya da İndigo Blue

Sanırım Bana en yakın olanı 106 GTI olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1605819965202.png
    34,7 KB · Görüntüleme: 36
Merak ediyorum meslek nedir hayale bak. Daha iyilerini kullanmanız dileğiyle.

Eski hippi karavanları çok hoşuma gidiyor, durumum el verirse onlardan kesinlikle bulacağım. Binmek istediğim arabaysa Tesla olur herhalde. Sade olmasına bayılıyorum.

Bu arada EP3 Type-R'lardan ülkemizde 112 adet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…