A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Ekim 2020 #101 Nakerosu dedi: O Japonic'in o durumu düzeltmedi mi? Tabi modifiye yaparken kalite parça seçmen lazım yoksa bu tür sorunlar çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yağ pompasını değiştirmesi gerek onun. Bujilerden sonra biraz fark etti dedi ama değiştirecek sanırım. Bu arada şu videoyu izlemenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hasuna dedi: Yurt dışındaki kullanıcıları takip ediyorum ve hiç bu kadar sorun yaşayanı görmedim. Düzgün kullanmadıktan sonra milyon dolarlık araba da bozulur. Genişletmek için tıkla... Emin olun yaşıyorlar hocam. Düzeltiliyor elbette.
Nakerosu dedi: O Japonic'in o durumu düzeltmedi mi? Tabi modifiye yaparken kalite parça seçmen lazım yoksa bu tür sorunlar çıkabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yağ pompasını değiştirmesi gerek onun. Bujilerden sonra biraz fark etti dedi ama değiştirecek sanırım. Bu arada şu videoyu izlemenizi öneririm: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hasuna dedi: Yurt dışındaki kullanıcıları takip ediyorum ve hiç bu kadar sorun yaşayanı görmedim. Düzgün kullanmadıktan sonra milyon dolarlık araba da bozulur. Genişletmek için tıkla... Emin olun yaşıyorlar hocam. Düzeltiliyor elbette.
C cayanfvq Hectopat Katılım 30 Mayıs 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #102 Tesla X
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 17 Ekim 2020 #103 Tesla hayranlığım Joker hayranlığımın 100 de biri (Bu yazılamayacak kadar büyük bir rakam) o kadar seviyorum yani.
Tesla hayranlığım Joker hayranlığımın 100 de biri (Bu yazılamayacak kadar büyük bir rakam) o kadar seviyorum yani.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.866 Makaleler 6 Çözümler 138 17 Ekim 2020 #104 Trieetz dedi: Yok kral ben serseri kafasında değilim sadece koleksiyon yapmayı severim. Evde 1 çekirdekli Pentium işlemciden tut 64MB RAM'lerden anlarsın görsen . Genişletmek için tıkla... Konuyu açan sizdiniz aslında. Ben de koleksiyoncuyum. Araba işi biraz farklıdır ama neyse. Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler - Technopat Sosyal Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler 140NM SL8FX chipsetli anakart ve onla tümleşik 140NM pentium II işlemci var. www.technopat.net
Trieetz dedi: Yok kral ben serseri kafasında değilim sadece koleksiyon yapmayı severim. Evde 1 çekirdekli Pentium işlemciden tut 64MB RAM'lerden anlarsın görsen . Genişletmek için tıkla... Konuyu açan sizdiniz aslında. Ben de koleksiyoncuyum. Araba işi biraz farklıdır ama neyse. Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler - Technopat Sosyal Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler 140NM SL8FX chipsetli anakart ve onla tümleşik 140NM pentium II işlemci var. www.technopat.net
Showdown King Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2018 Mesajlar 2.281 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Duisburg Daha fazla Sistem Özellikleri i5 760 - 8 RAM - R7 250- Asus P55LX - Samsung Evo 860 250 GB - 800~ GB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Ekim 2020 #105 Akif dedi: Mekanik hissiyatının, araba sürmenin zirvelerinden biri bu F40. Diğeri de Mclaren F1. Genişletmek için tıkla... Porsche 959 ?
Akif dedi: Mekanik hissiyatının, araba sürmenin zirvelerinden biri bu F40. Diğeri de Mclaren F1. Genişletmek için tıkla... Porsche 959 ?
Trieetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 4.102 Makaleler 9 Çözümler 53 17 Ekim 2020 #106 Taptic dedi: Konuyu açan sizdiniz aslında. ben de koleksiyoncuyum. Araba işi biraz farklıdır ama neyse. Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Eline sağlık çok güzel dostum. Benim ekran kartı falan var bizim buralarda eskiyen sistemleri atıyorlar toplayıp içindeki çalışan parçaları çıkarıyorum. Eskide olsa ganimet ganimettir .
Taptic dedi: Konuyu açan sizdiniz aslında. ben de koleksiyoncuyum. Araba işi biraz farklıdır ama neyse. Elinizdeki Bol Nanometreli işlemciler - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Eline sağlık çok güzel dostum. Benim ekran kartı falan var bizim buralarda eskiyen sistemleri atıyorlar toplayıp içindeki çalışan parçaları çıkarıyorum. Eskide olsa ganimet ganimettir .
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Ekim 2020 #107 @Showdown King bir tepe de ona verelim. Porsche'lere pek ilgi duyamıyorum hocam nedense.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.866 Makaleler 6 Çözümler 138 17 Ekim 2020 #108 Akif dedi: @Showdown King bir tepe de ona verelim. Porsche'lere pek ilgi duyamıyorum hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Kaslı Beetle.
Akif dedi: @Showdown King bir tepe de ona verelim. Porsche'lere pek ilgi duyamıyorum hocam nedense. Genişletmek için tıkla... Kaslı Beetle.
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 17 Ekim 2020 #109 Türkiye'de yaşıyorsunuz böyle hayaller kurmayın beyler. Üzülürsünüz sonra.
F fersend Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 1.669 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #110 Benimki At arabası