Hayalinizdeki bilgisayar nedir?

Sizinki benimkinden daha iyi İşlemci 8 yaşında APU. Performansı... Zaten sanırım macun değiştiriken oldu, ekran kartı entegresinde donanımsal sorun var ve ekran kartı web oyunları ve Mario Forever dışındak oyunları kaldırmıyor. Bu arada Dragon City'de kasıyor
Çift işlemci çok normalde HDD mi normal değil. Belki Server açıp NASA'ya meydan okumak için...
NAS'ı ne yapacaksınız onu anlamadım.

Soru belli. Bence fazla abartmayın yani gidip threaddiper 2990WX ve 2080 Ti SLI ya da Crossfire falan yazmayın. Zaten öyle bir sistem almazsınız 50.000 TL olur. Ciddi anlamda yazınız.Benim böyle.
Hayal derken ilk anladığım şekline cevap vereyim; özellikle 08:34'ten itibaren ilginçlik başlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerçekçi olmak gerekirse; sadece oyun oynayacağım için güncel B550 ile 3500X ve sorunsuz 5700XT isterdim. 144Hz 1080P VA ve sıfır sorun bir monitör ile işsiz gibi oyun oynamak.

Bana yeterli olduğunu düşündüğüm sistem
https://www.nanokatalog.com/urun/lo...FQ1F2GIStfKF3oqENlt_wDfZkWf_5FkcaAnTZEALw_wcB

Uçmadan hayal
Logitech G G29 Direksiyon + Pedallar Playstation 3,PlayStation 4 Siyah Direksiyon Steering Wheel 941-000112 - Nanokatalog

Uçmadan hayal

Logitech G G29 Direksiyon + Pedallar Playstation 3,PlayStation 4 Siyah Direksiyon Steering Wheel 941-000112 - Nanokatalog

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191023_185915_com.android.chrome.jpg
    216,5 KB · Görüntüleme: 23
Ekleme: Videodaki ekran kartı soğutma sistemine sahip olmayı isterdim ancak kasamı asla o şekil ve renk kombinleri ile kurmazdım. Aşırı şekilde hoşuma giden şu 2 SS az çok fantazimi açıklıyor
Masaüstü wallpaper'ım;

Kilit ekranı wallpaper'ım;

Ek olarak şu da hoşuma gidenlerden;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…