Hayalinizdeki klavye nedir?

SteelSeries Apex Pro kuşkusuz hayalimdeki tek klavye (en azından şu anlık). Benzeri vardır umarım. O mini ekranı, programından özel olarak özelleştirme olayı çok hoşuma gidiyor her harfe farklı renk atamak kadar güzel bir his yok.

Bozulmadan bozulmaya klavye değiştiriyorum. Önceki klavyem olan Microsoft Curve 2000'i 11 sene kullandım, bozulunca Trust GXT 830 RW Avonn aldım. Bunu da bozulana kadar kullanmayı düşünüyorum. Klavyeye para vermeyi kendi açımdan mantıksız buluyorum ancak başkasına bir şey diyemem. Benim için klavyenin önemi sadece yazı yazmaktan ibaret.

Klavyeyi hayal edecek kadar kötü durumda değilsinizdir inşallah hocam. Beğendiğiniz ve almak istediğiniz klavyeleri soruyorsunuz sanırım. Hayal çok başka bir şey çünkü.

Klavyeyi hayal edecek kadar kötü durumda değilsinizdir inşallah hocam. Beğendiğiniz ve almak istediğiniz klavyeleri soruyorsunuz sanırım. Hayal çok başka bir şey çünkü.
Bir bakımdan öyle. Dediğim klavye toplanınca 7k gibi bir şey ediyor ondan dolayı.

Günde 16 saat geçirdiğim ve sürekli elimin bastığı bir şeyin rahat ve kompakt olmasını isterim açıkçası ve size de saygı duyuyorum.

Düşmüş bu arada eskiden çok pahalıydı kasası. Şimdi ise 4700 gibi bir fiyata toplanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…