Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 30 Ekim 2023 #1 Ben başlıyorum, uzakyol gemi kaptanlığı.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.184 Çözümler 4 30 Ekim 2023 #2 Hayal mesleğim havacılıkla ilgili başta pilotluk olmak üzere her şeydir. Hayal mesleği tutmazsa kolay para kazanabileceğim ne olursa tamamım.
Hayal mesleğim havacılıkla ilgili başta pilotluk olmak üzere her şeydir. Hayal mesleği tutmazsa kolay para kazanabileceğim ne olursa tamamım.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 30 Ekim 2023 #4 BeratKzmz dedi: Hayal mesleğim havacılıkla ilgili başta pilotluk olmak üzere her şeydir. Hayal mesleği tutmazsa kolay para kazanabileceğim ne olursa tamamım. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir düşünce tarzı bence, her zaman a b C planları bulun. Emre Çetin 70 dedi: Subaylık. Genişletmek için tıkla... Harp okulu okumak yani değil mi?
BeratKzmz dedi: Hayal mesleğim havacılıkla ilgili başta pilotluk olmak üzere her şeydir. Hayal mesleği tutmazsa kolay para kazanabileceğim ne olursa tamamım. Genişletmek için tıkla... Çok kötü bir düşünce tarzı bence, her zaman a b C planları bulun. Emre Çetin 70 dedi: Subaylık. Genişletmek için tıkla... Harp okulu okumak yani değil mi?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.815 Makaleler 18 Çözümler 449 Yer Valisiz Vilayet! 30 Ekim 2023 #5 Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ERP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki.
Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ERP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #6 Bilgisayar mühendisi.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 30 Ekim 2023 #7 KojiroHyuga04 dedi: Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ERP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki. Genişletmek için tıkla... Siz yolu yarılamışsınız zaten. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
KojiroHyuga04 dedi: Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ERP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki. Genişletmek için tıkla... Siz yolu yarılamışsınız zaten. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 30 Ekim 2023 #8 Öğretmen olmayı çok isterdim, ortaokul için. Ama Türkiye de yapılacak meslek değil maalesef.
Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 30 Ekim 2023 #9 KojiroHyuga04 dedi: Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ErP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki. Genişletmek için tıkla... O nedir? tumu dedi: Öğretmen olmayı çok isterdim, ortaokul için. Ama Türkiye de yapılacak meslek değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bence öğretmenlik Türkiye'de çok sıkıntılı bir meslek.
KojiroHyuga04 dedi: Hayalimdeki meslek veri bilimi ve ErP konularında uzmanlaşmış bir yönetici olmak. İstediğim bölümü kazandım, gerisi de gelecektir umarım ki. Genişletmek için tıkla... O nedir? tumu dedi: Öğretmen olmayı çok isterdim, ortaokul için. Ama Türkiye de yapılacak meslek değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bence öğretmenlik Türkiye'de çok sıkıntılı bir meslek.
7 701600 Decapat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.710 Çözümler 16 30 Ekim 2023 #10 tumu dedi: Öğretmen olmayı çok isterdim, ortaokul için. Ama Türkiye de yapılacak meslek değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden Türkiye de yapılacak meslek değil sizce?
tumu dedi: Öğretmen olmayı çok isterdim, ortaokul için. Ama Türkiye de yapılacak meslek değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Neden Türkiye de yapılacak meslek değil sizce?