Hayalinizdeki meslek nedir?

Gelişen dünyada bir kesime hitap etmek ve belki saçma gelse de bir tür suçlu olmak. Ancak bu suçlu bildiğiniz katil değil, zenginden çalıp fakire vermek gibi bir mantıkta. Ancak işleyiş çok farklı, normal meslek olarak sanırım veteriner olmayı düşünüyorum ancak emin değilim. Uzun yol ve tır sevdamda var, haliyle belki ülkeler arası yolculuk yapan bir tır şoförü bile olabilirim.
Sen zaten benim asıl amacımı biliyorsun

Babam yaklaşık 5 sene öncesine kadar tır şoförüydü. Küçüklüğümde kendisini çok az bir süre görebildim. Bence kafanda aile kurmak gibi bir plan varsa bundan vazgeç derim . Ama yine de uzun yol gerçekten ama gerçekten çok iyi oluyor. 1 kereliğine de olsa babamla uzun yola çıkmışlığım var.

Babam 35 yıldır tır şoförü ve ister istemez mesleğinden etkileniyorum. Uzun yola fazla çıktım, Almanya, Fransa, Kazakistan vb. Zaten seyahat etmeyi severim, daha doğrusu tır ile gitmeyi ve giderken gördüklerimin fotoğraflarını veya neler olduğunu bir not defterine yazmayı. Aile kurma gibi bir planım yok, çünkü kendime göre birisi şu anda yok gibi bir şey. Sırf aile kurmak hiçbir şey ifade etmiyor maalesef.

Aynen öyle. Aile kurmak geride kaldı benim için. Çünkü öyle biri yok dediğin gibi.

Bu arada bildirimler gelmiyor, artık yeter. Konuyu da hortlatmış oldum hem de bu bahaneyle

Konu tekrardan gün yüzüne çıkmışken, ben de hayalimdeki mesleği söyleyeyim. Bilgisayar mühendisliği. ODTÜ veya Boğaziçi'nde okumak hayalim. Çalışıyoruz. Daha bakalım...

Matematiğim üst düzey olsaydı şu SpaceX'de uzay araçları için motor tasarlayan kişiler gibi olmak isterdim. Ama dilde daha iyi olduğum için çevirmenlik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…