Hayalinizdeki meslek nedir?

Deniz Subaylığı.
Robin Hood ha .

Ülke öyle bir hale gelmiş ki şahsen bütün meslekler gözümde çok çirkinleşiyor. Yani biraz daha açıklama yapabilirdim fakat konu aşırı siyasi ve çekişmeli olurdu. Sadece şunu demekle yetiniyorum; bu memlekette iki yıllık ziraat teknikerliği yapmış adamı kaymakamlık makamına getiriyorlar ve diplomasız bir adam bu ülkeyi yönetiyor vs. Yani anlayacağınız bu ülkede ilmi olanın yetkisi yok; yetkisi olanın da ilmi yok.

Merak ettiğin varsa sorabilirsin
Anladığım kadarıyla cerrahsınız. Öncelikle bu imkanı verdiğiniz için teşekkür ederim. Sorularım şu şekilde:
Uzun süren ameliyatlarda mola veriyor musunuz, acıkdığınızda ve susadığınızda ne yapıyorsunuz?
Maske taktığınız yer hiç kaşınmıyor mu? Eğer kaşınırsa nasıl bir çözüm buluyorsunuz?
Son sorum duyduğuma göre ameliyatlar 14 saate kadar çıkabiliyormuş nasıl sabredebiliyorsunuz? Alışılıyor mu?

Futbolcu ya da oyun yapımcısı ikisinde de yeteneğim var.

İlkokul hocama ben çöpcü olacağım demiştim oda bana vurmuştu

Daha cerrah değilim, asistan doktorum yani uzmanlık yapıyorum.
  • Uzun süren ameliyatlarda mola veriyoruz.
  • Eğer ameliyatta iki cerrah varsa diğeri ihtiyaçları için çıkabilir. Bunda bir problem yok. Su da içiyoruz.
  • Maske taktığımız yer kaşınırsa teknisyen arkadaşlardan rica ediyoruz kaşıyorlar. Sağ olsunlar. Genelde hapşırmak istediğinizde ne oluyor diye soruyorlar
  • Ameliyat ortamı çok farklı bir ortam. Hiçbir saniyemiz boş geçmiyor içeride. Ameliyattayken dünyadan soyutlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…