ProGG Picopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 188 Yer Türkiye :) 29 Aralık 2020 #11 ismailuzay dedi: Lojistik sektörüne yönel şirket kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Yaşım 15. Uton dedi: Çok basit, maddi özgürlüğünü eline alman gerekiyor, kendi işini mi kurarsın, yatırımcı mı olursun, girişimci mi olursun, yazılımcı mı olursun, veya daha farklı alanlara mı yönelirsin o senin bileceğin iş. Kısacası çalışmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sizce ben bu yaşta becerebilir miyim? Kendime güveniyorum. I don't never give up! Son düzenleme: 29 Aralık 2020
ismailuzay dedi: Lojistik sektörüne yönel şirket kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Yaşım 15. Uton dedi: Çok basit, maddi özgürlüğünü eline alman gerekiyor, kendi işini mi kurarsın, yatırımcı mı olursun, girişimci mi olursun, yazılımcı mı olursun, veya daha farklı alanlara mı yönelirsin o senin bileceğin iş. Kısacası çalışmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sizce ben bu yaşta becerebilir miyim? Kendime güveniyorum. I don't never give up!