Hayalleriniz nedir?

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Umarım gününüz iyi geçiyordur. Dertleşmek konuşmak istedim. Mesela hayallerimizi konuşalım. Ben başlıyorum. Benim en büyük hayalim, bir an önce yurt dışına yerleşip orada bir düzen kurmak. Aslında ülkemi seviyorum fakat yönetenleri ve yönetiş tarzını sevmiyorum. Burada kendimi değersiz hissediyorum. Hayalimin yurt dışına taşınıp düzen kurmak olmasının başlıca sebebi de, Türkiye'de bu düzenle artık hayallerimi gerçekleştiremeyecek olmam. Sizin hayalleriniz var mı? Varsa neler?
Konuşalım, yönetenler bizi dinlemiyor bari birbirimizi dinleyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:

hayalim gayyyış paket linea sahibi olmak. Offff şimdiden sulandım

Imkansiz diye bir sey yok. Bir seyi istiyorsaniz bu yolda caba sarf etmeniz gerekir. Eger simdiden olaya imkansiz gözüyle bakacak olursaniz coktan kaybetmissiniz demektir.

Siz önce gitmek istediginiz ülkenin dilini ögrenin. Devami gelir. Gelmese de en azindan kendinize bir seyler katmis olursunuz.

Babam ben ölmeden hiçbir yere gidemezsiniz diyor. Baya baya ciddide

Bu sene LGS'ye gireceğim. LGS'den harika bir puan alıp iyi bir liseye gitmek iyi bir lisede de iyi bir eğitim alıp Yazılım Mühendisliği mesleğinde ünlü bir üniversitede eğitim görmek. Üniversiteden sonra iş arayıp kolayca iş bulabilmek. Yurt dışı için para biriktirip İngilizce, Almanca, Korece ve Japonca olmak üzere 4 farklı dil öğrenmek. Kore'ye veya Amerika'ya taşınıp kendi harika düzenimi kurmak. 2 kedi ve 2 köpek besleyip canım isterse evlenmek, istemezse evlenmemek . Sonrasında Dünya turu için para biriktirmek ve ailemi de yanıma almak benim hayallerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…