okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 30 Haziran 2021 #11 Büyüğünce kendi bilgisayar şirketimi kurmak istiyorum. Kendi işletim sistemini ve kendi donanımını üreten bir bilgisayar markası tıpkı Apple gibi. Ne kadar gerçekçi Türkiye koşullarında bilemem ama kendi Apple'ımı kursam harika olurdu...
Büyüğünce kendi bilgisayar şirketimi kurmak istiyorum. Kendi işletim sistemini ve kendi donanımını üreten bir bilgisayar markası tıpkı Apple gibi. Ne kadar gerçekçi Türkiye koşullarında bilemem ama kendi Apple'ımı kursam harika olurdu...
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 30 Haziran 2021 #12 Editör olmak. Sürprizbozan: :( Ülkeden gitmek
YunusYENEROGLU Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 30 Haziran 2021 #13 -Biraz daha yaşanabilir bir Türkiye -Kimsenin kalbini kırmadan geçirilecek bir ömür. -Bir de LoL'de seri maçlarımda kanser olmayan tipler Toprakkokusu dedi: Babam ben ölmeden hiçbir yere gidemezsiniz diyor. Baya baya ciddide Genişletmek için tıkla... O zaman babana şu soruyu sormak da fayda var "yaşıyor musun ki ölesin ¿"
-Biraz daha yaşanabilir bir Türkiye -Kimsenin kalbini kırmadan geçirilecek bir ömür. -Bir de LoL'de seri maçlarımda kanser olmayan tipler Toprakkokusu dedi: Babam ben ölmeden hiçbir yere gidemezsiniz diyor. Baya baya ciddide Genişletmek için tıkla... O zaman babana şu soruyu sormak da fayda var "yaşıyor musun ki ölesin ¿"