Hayat hakkında umutsuzluk ve işsiz kalmak

liera

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i7-12650H 32GB RAM 2TB NVME SSD 8GB RTX4060
Birkaç aya 18'e gireceğim ve çok umutsuz hissediyorum babamdan bana herhangi bir şey kalmacyacak maddi durumumuzda öyle süper değil derslerimde berbat spor lisesi olduğum için eğer BESYO'ye girebilirsem BESYO'ye girmek istiyorum ama üniversiteden sonra da BESYO'den mezun olupda atanamayan başka bir iş yapan çok kişi var. Küçükken babam beni öyle mesleğe falan da vermedi halk tabiri ile el bebek gül bebek büyütüldüm 7 yıldır futbol oynuyorum ve bir geleceği yok bu sene bırakırım belki bir para getiriside yok üniversiteye gitmeli miyim? Yoksa çalışmak daha mı mantıklı olur ve daha önce hiç çalışmadım o yüzdende nerede işe gireceğimi de bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden, okuyun evladım memur olun derlerdi, zanaatkârları, sanayiye verilenleri alt sınıf olarak görürlerdi.

Şimdi işler tersine döndü. Bu devirde zanaatkâr olan kazanıyor, sanayiye verilen elemanlar köşe oluyor. Kendine uygun bir meslek seçip, öğrenmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…