Hayat çok kısa ve değersiz. Bu kısa zamanda gurur meselesi yapıp, cesaretsizlik edip, sevdiklerinize sevginizi göstermekten kaçınmayın. Seviyorsanız bunu onlara gösterin. Sarılın, öpün ve iyiki varsın deyin ama asla yarın pişman olmayın. Şimdi bile çok geçtir belki...
Hocam dediğiniz gibi mimari bozuk ise, istediğin kadar tamir et, bakımını yap, bu değerlerin pek bir anlamı kalamıyor maalesef. Varolan bir mimarinin, sürekli farklı sürümlerini kullanıyoruz. Bize sıfırdan bir mimari lazım.
Her sınav gibi hayat sınavının da süresi az. Karşılığı olmasa bu iyilikleri ve ibadetleri neden yapalım? Elbet yaptıklarımızın tümünün karşılığını alacağız.
Vallahi bende zaten nefret duygusu yok herkesi seviyorum, sevdigimi söylemekten ise asla cekinmedim, hatta durun la aklima gelen ilk on kisiyi etiketliyeyim.
Vallahi bende zaten nefret duygusu yok herkesi seviyorum, sevdigimi söylemekten ise asla cekinmedim, hatta durun la aklima gelen ilk on kisiyi etiketliyeyim.
Her sınav gibi hayat sınavının da süresi az. Karşılığı olmasa bu iyilikleri ve ibadetleri neden yapalım? Elbet yaptıklarımızın tümünün karşılığını alacağız.
Ben karşılık beklemeden de iyilik yapıyorum. İyilik yapmak beni mutlu ediyor çünkü, sonrasında bunlar bana büyük geri dönüşler getirir gibi çıkarcı bir şekilde düşünmüyorum. Tümünün karşılığını da almayacağım muhtemelen.