Hayat molekülleri

Evren bildiğin gibi 13 milyar küsür, dünya ise 4.5 milyar küsür yaşında.
Evrenin 100 Trilyon yaşında yok olacağını varsayarak ( ki bu varsayım tahminlerden öte geçemez. ), bizim daha başlangıç evresinde olduğumuzu söylemek istemiştim.
İlk akıllı canlılar konusunda gelirsek, şu ana kadar herhangi bir akıllı canlı türü ile iletişim kuramadığımız için böyle bir şey söyledim.

Evrenin 100 Trilyon yaşında yok olacağını varsayarak ( ki bu varsayım tahminlerden öte geçemez. ), bizim daha başlangıç evresinde olduğumuzu söylemek istemiştim.
O trilyondan da daha fazla bir ömüre sahip olacak. Bu açıdan bakılırsa daha başlangıç olabilir.

İlk akıllı canlılar konusunda gelirsek, şu ana kadar herhangi bir akıllı canlı türü ile iletişim kuramadığımız için böyle bir şey söyledim.
Doğrudur daha tespit etmedik ama yine de kullanmamak daha doğru olacaktır. Ömrümüz yeter mi yeni akıllı formları görmeye pek ümitli değilim şahsen. Evren o kadar büyük ki teknolojimiz fazlasıyla ilkel kalıyor evreni düşündüğümüzde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…