Hayat nasıl gidiyor?

Makaleler
12
Merhabalar. Anlamsız bir şekilde kendimi bir anda üzgün hissettim bir anda hayatı sorgulamaya başladım nedensizce "neden ben?" Diye. Aslında neden olduğunu biliyorum kargo beklemeyi hiç sevmem nefret ederim. Üstelik haftasonu sipariş ettiğim için haftasonu siparişler işleme alınmıyormuş sanırım. Pazartesiyi bekleyeceğim bir türlü sipariş kargoya verilmeyecek vb. Çok sıkıldım sıkılmaktan geberiyorum AAAAAAAA. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Sıkılmamam için ne tavsiye edersiniz?

Vallahi ne yapayım hacım işte öyle doğum günümü bekliyorum. Sen nabıyon iyi misin?

İyi gidiyor. 2 sene kaldı tıpı bitirmeye. Onun dışında oyun falan oynuyoruz. CS Source, NFS Most Wanted, Carbon ve the run gibi oyunlarla geçiniyoruz.

Doğum gününüz ne zaman? Doğum gününüzde bir oyun falan hediye olarak alabilirim size belki. (çok pahalı olmasa da )

17 Mart hocam, estağfurullah hocam ne demek düşünmeniz yeterli gerek yok sağ olun.

İyi gidiyor. 2 sene kaldı tıpı bitirmeye. Onun dışında oyun falan oynuyoruz. CS Source, NFS Most Wanted, Carbon ve the run gibi oyunlarla geçiniyoruz.
Ben hikayeli oyunları çok severim ve hepsini bitirdim sırasıyla Control, Tomb raider'in tüm serilerini, Dying Light'i daha vardı ama aklıma gelmiyor oyun da çok alamıyorum.

Ben hikayeli oyunları çok severim ve hepsini bitirdim sırasıyla Control, Tomb Raider'in tüm serilerini, Dying Light'i daha vardı ama aklıma gelmiyor oyun da çok alamıyorum.

Bitirdiğiniz oyunlar şahane hocam. Maalesef bizde de durum aynı, oyunlar bir hayli pahalandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…