Merhabalar. Anlamsız bir şekilde kendimi bir anda üzgün hissettim bir anda hayatı sorgulamaya başladım nedensizce "neden ben?" Diye. Aslında neden olduğunu biliyorum kargo beklemeyi hiç sevmem nefret ederim. Üstelik haftasonu sipariş ettiğim için haftasonu siparişler işleme alınmıyormuş sanırım. Pazartesiyi bekleyeceğim bir türlü sipariş kargoya verilmeyecek vb. Çok sıkıldım sıkılmaktan geberiyorum AAAAAAAA. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Sıkılmamam için ne tavsiye edersiniz?
Merhaba. Anlamsız bir şekilde kendimi bir anda üzgün hissettim bir anda hayatı sorgulamaya başladım nedensizce "neden ben?" diye. Aslında neden olduğunu biliyorum kargo beklemeyi hiç sevmem nefret ederim. Üstelik hafta sonu sipariş ettiğim için hafta sonu siparişler işleme alınmıyormuş sanırım. Pazartesiyi bekleyeceğim bir türlü sipariş kargoya verilmeyecek vb. çok sıkıldım sıkılmaktan geberiyorum aaaaaaaa. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz?
Merhaba. Anlamsız bir şekilde kendimi bir anda üzgün hissettim bir anda hayatı sorgulamaya başladım nedensizce "neden ben?" diye. Aslında neden olduğunu biliyorum kargo beklemeyi hiç sevmem nefret ederim. Üstelik hafta sonu sipariş ettiğim için hafta sonu siparişler işleme alınmıyormuş sanırım. Pazartesiyi bekleyeceğim bir türlü sipariş kargoya verilmeyecek vb. çok sıkıldım sıkılmaktan geberiyorum aaaaaaaa. Siz nasılsınız neler yapıyorsunuz? Sıkılmamam için ne tavsiye edersiniz?
Ben hikayeli oyunları çok severim ve hepsini bitirdim sırasıyla Control, Tomb raider'in tüm serilerini, Dying Light'i daha vardı ama aklıma gelmiyor oyun da çok alamıyorum.
Ben hikayeli oyunları çok severim ve hepsini bitirdim sırasıyla Control, Tomb Raider'in tüm serilerini, Dying Light'i daha vardı ama aklıma gelmiyor oyun da çok alamıyorum.