Hayat nasıl gidiyor?

Sağlığım çok şükür iyi, ekonomik durumumuz iyi, tatilde köye gidip kafa dağıtacağız, beni seven arkadaşlarım var, beni destekleyen bir ailem var, kısacası iyi gidiyor.
Hazırlandığım bir LGS var, tek stresim bu.

Sizlere sorum başlıktaki hayatınızı nasıl, güzel gidiyor mu ve mutlu musunuz? Şahsen ben mutluyum 4-5 aya güzel bir sistem toplayacağım o yüzden şimdilik mutluyum. Sizlerin fikirlerinizde bekliyorum.
Şükür sorun yok. Yuvarlanıp gidiyoruz

LGS için kesinlikle stres yapmana gerek yok biraz çalışırsan yapabileceğin bir sınav kendini çok sıkma oyununuda oyna arkaşlarınlada buluş sosyal ol yani kısacası her şey ders olmasın.

Şükür sorun yok. Yuvarlanıp gidiyoruz senin.

Benim de güzel memnunum şu anlık.

Stres yapma dostum hayatın tadını çıkar

LGS için kesinlikle stres yapmana gerek yok biraz çalışırsan yapabileceğin bir sınav kendini çok sıkma oyununuda oyna arkaşlarınlada buluş sosyal ol yani kısacası her şey ders olmasın.
Teşekkür ederim, stres dediğim öyle çok aman aman bir şey değil, üzerimde çok bir baskı da yok ancak kendi hedeflerim var, ailem sıkmıyor, kazanamasam da her daim yanımda olacaklarını söylüyorlar ama ben kendim ailemin emeğini boşa çıkartmak istemiyorum.

Sizlere sorum başlıktaki hayatınızı nasıl, güzel gidiyor mu ve mutlu musunuz? Şahsen ben mutluyum 4-5 aya güzel bir sistem toplayacağım o yüzden şimdilik mutluyum. Sizlerin fikirlerinizde bekliyorum.
Gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…