Hayat nasıl olmalı?

WolreaG

Kilopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Memuriyet nasıl bir şey? Sabah 9 aksam 5 olunca biten bir şey mi? Polis, jandarma, gardiyan olmak nasıl bir şey? Merak ettiğim huzurlu mu? Gün bitince yarını düşündüren işler oluyor mu?

Kısaca ben 19 yaşında liseyi bitirmiş açık üniversiteye giden ama ilk dönem sınavlarına girmedim ve kaldım yani, çok da hevesim yok. Ben oto döşeme işi yapıyorum 1 yıldır ve hayatım düzensiz. Spora gidiyordum bıraktım arkadaşlarım vardı artık yok, sanayi mesleği ama mahallede dükkan o yüzden sanayi arkadaşlığı da yok. Ortam güzel müzik olsun yemek olsun ama hayatın geneline bakınca memnun değilim. Değerlendiriyorum acaba polis veya jandarma olmak için çabalasam mı diye ama bilemiyorum. Ben kekemeyim mesleği öğrendiğimde de önüm açık değil, kısaca ben bu meslekte önümü göremiyorum hayal kuramıyorum. Ama polis olursam kendi yasadigim yere giderim (normalde X ilçesinde yaşıyorum iş sebebiyle y ilçesine geldim ve X ilçesinden uzak arabayla haftada 1 gidiyorum ziyarete) ve düzenim olabilir ve sonuçta devlet arkadaşlar, büyüklerimiz hep der sırtını devlete yasla diye bu çok doğru. Ben 8'de kalkar 7'de eve gelirim odamda sadece yatak var oturmak için ve ders çalışma ortamı yaratmaya çalışırım. Ben önümü görmek isterim cunku hayatımın bu düzensizliği ve plansizligi karakterime, giyinişime, karşı cinse olan ilgime, arkadaşlar ve spor hayatımı çok etkiliyor. Normalde 65Kg'de kiloma gore memnun bir kas kutlesindeyken şu an 70kg olup göbeğim var memnun değilim. Kısaca size sormak istiyorum sosyal ailesi, benim durumumda doğru olan nedir?
Not: Döşemeci benim ilçemde yoktu ve eniştem olur şu an çalıştığım bende ablamda kalıyorum bu yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı