weezer Centipat Katılım 8 Ekim 2024 Mesajlar 92 20 Mart 2025 #1 Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi?
pacuwed Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 Hayatın zorluğu, rutinin tekrarında değil, o rutini nasıl dönüştürdüğünde gizlidir; her adım, ya bir yük ya da bir tuval olabilir, seçim senin.
Hayatın zorluğu, rutinin tekrarında değil, o rutini nasıl dönüştürdüğünde gizlidir; her adım, ya bir yük ya da bir tuval olabilir, seçim senin.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.630 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, herkesin yaşadığı hayat sıkıcı. Değirmenin bir çarkı olmak çok sıkıcı. İnsanların çoğunluğunun yapmadığı şeyler, zevkli ve keyif veren şeyler.
weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, herkesin yaşadığı hayat sıkıcı. Değirmenin bir çarkı olmak çok sıkıcı. İnsanların çoğunluğunun yapmadığı şeyler, zevkli ve keyif veren şeyler.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 20 Mart 2025 #4 Bana kolay bir şey söyler misiniz? Genel olarak her şey zor olmalı bu görüşe göre.
pacuwed Femtopat Katılım 19 Mart 2025 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 Sakuya Izayoi dedi: Bana kolay bir şey söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir şeye zor dersen sana zor gelir, kolay dersen de zor gelir. Ama çabalarsan sana kolay gelir. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
Sakuya Izayoi dedi: Bana kolay bir şey söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bir şeye zor dersen sana zor gelir, kolay dersen de zor gelir. Ama çabalarsan sana kolay gelir.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.853 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2025 #6 weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayatın zorluğu doğduğun aileye, ülkene, çok küçük kararlarına bağlı olarak çok fazla şekillenir.
weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayatın zorluğu doğduğun aileye, ülkene, çok küçük kararlarına bağlı olarak çok fazla şekillenir.
C Coolumsu Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 218 Çözümler 1 Yer İzmir 20 Mart 2025 #7 Hayat değil, insanlar zor.
P Patton989 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.688 Makaleler 2 Çözümler 10 20 Mart 2025 #8 Hayat nietzsche ye göre boş ve anlamdızdır hayat çektiğin zorlukların bitip kısa süreli olan mitluluktan beslenmeyen ibarettir.
Hayat nietzsche ye göre boş ve anlamdızdır hayat çektiğin zorlukların bitip kısa süreli olan mitluluktan beslenmeyen ibarettir.
Xintaichou Femtopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #9 İmtihan dünyası sonuçta, illa ki zor olacak. Ama bu dünyaya bir defa geliyoruz, zorluklara rağmen iyi değerlendirip pişman olmayacağımız bir hayat yaşamamız lazım. Önemli olan bu.
İmtihan dünyası sonuçta, illa ki zor olacak. Ama bu dünyaya bir defa geliyoruz, zorluklara rağmen iyi değerlendirip pişman olmayacağımız bir hayat yaşamamız lazım. Önemli olan bu.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 20 Mart 2025 #10 weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Sana göre zor kanka.
weezer dedi: Cidden hayat neden bu kadar zor? İş bul evlen askere git hep aynı şeyler değil mi? Genişletmek için tıkla... Sana göre zor kanka.