Hayat niye bu kadar boş?

paWel

Hectopat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD
Bir kız sevdim gitti kardeşim dediğim çocukla gözümün önünde gitti.
Bilgisayar oyunlarına aban diyecek tayfa oyunlar tat vermiyor eskisi gibi.
O bana geri dönmek istiyor ne bileyim anlayamıyorum.
Aile ile aram pek iyi değil.
Okula derslere abandım ondanda bir hayır gelmiyor bunaldım yardım edin.

Yaşını söylemeden ne desem anlamsız kalır dostum. Her yaşın kendine göre farklı problemleri ve bu problemlere farklı yaklaşımlar vardır.

Hayat boş mu dolu mu bilemiyorum ama boşsa bile bunu doldurabilecek kişi yine sensin. Oturduğun yerden şanslar maalesef sana gelmeyecektir. Sen kendi şansını ve hayatını çizeceksin.
Hayat nasıl dolu hale gelir? Bir çok yolu var ama yaşını bilmeden öneri veremem.

En kötü durumda bile varlık, hiçlikten iyidir. Varoluşunu değerlendirmeye bak derim.
Bazen kaybedecek bir şeyinin olmaması daha iyidir, kaçak git Almanya'ya, Kanada'ya veya Amerika'ya.. Bak kaybedecek bir şeyin olmadan nasıl dolduruyorsun boş hayatını..

Herkes zor dönemden geçer, aslolan sabretmektir. Sadece bekle, bildiğinden şaşma. Hayatını kurtarmak istiyorsan okuyacaksın.
Sağol hocam eğtime önem veriyorum şuan.
14 hocam.15 giriceğim.

Amerikaya gidip müstakil bahçeli evinin arka bahçesinde bir elinde barberkündeki 10 dolara aldıgın eti çeviririp digeriylede 2-3 dolara aldıgın içecegi içerken hayal ediyorsun sonra bunun için çalışıyorsun amacıda oluyor anlamıda

Az önce hayat zevk vermiyor adlı konuya da yazmıştım buraya da yazıyorum bende aynı sekil bütün gün çatıda müzik dinliyorum düşünüyorum falan geçen gün işten çıkardılar cebimde para yok ailede veriyor vermiyor onu geçtim ileride isim ne olacak belli değil okul kötü sosyal ilişkilerde öyle 1-2 tane yakın arkadaşım var ama bir şey yapmıyoruz dolaşıp sigara içip eve dönüyoruz sadece hayat boş zaten hocam.

14 hocam.15 gireceğim.

O yaşlarda hormonsal değişiklikler ağır basar. Kolay bir dönem değil ve genel olarak Türkiye'deki aile yapısı bunu pek anlayamıyor.
Hayat dediğin kadar da boş değil. Spor yapmanı öneririm, vücut geliştirme veya yüzme gibi bir spora başlayabilirsin. 18 yaşına kadar güzel ve sağlıklı bedenin olur. Hayat hiç beklenmedik yerlerde hiç beklenmedik şeyler sunabiliyor.
O yüzden devam etmek lazım.
Bu moda girip asosyal olursan hepten bir sarmala saplanırsın.

En kötü balıkçılık falan gibi hobiler edinebilirsin. Gittiğin ortamlarda insanlarla muhabbete gir. Diğer insanların muhabbeti senin de ufkunu açacaktır. Hayatımdaki bir çok değişimi bir tren seyahatim sırasında muhabbet ettiğim bir İsveç vatandaşına borçluyum ben mesela.

Hocam yazınızı görünce konu açmaya karar verdim sizin eserinizde içimi döktüm azda olsa sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…