Hayat Sigortası Yaptırmak Mantıklı mı?

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
Genç yaşlı fark etmeksizin ülkemizde her saniye tehlikelerle karşı karşıyayız. Başımıza hastalık, kaza, ölüm vs. durumu gelme ihtimali çok yüksek. Hayat sigortası yaptırmak bana mantıklı gibi geldi. Sizlerin de görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir dönem giriş seviyesi bir hayat sigortası yaptırmıştım. 2010 senesinde ölümüm halinde aileme 100.000 TL ödeme yapılacaktı. Primleri yükseldikçe ailenizin güvencesi de artıyor.

Arkadaşlar tekrardan merhaba. Ben açıkçası vergi dilimine erken girdiğim ve çok kesildiğinden dolayı bu poliçeyi seçmiştim. Müşteri temsilcisi arkadaş ödediğim primlerin %100'ü yasal limitler dahilinde, gelir vergisi matrahından indirilir demişti. Açık konuşmak gerekirse beni hayat sigortasına cezbeden durum buydu. Kurumumdaki bordroyu hazırlayan arkadaşla görüştüm ve 20 lira gibi komik bir rakamın fark edeceğini söyledi. Benim hesaplarıma göre 150 liraya yakın olması gerekiyor. Bu konularda detaylı bilgisi olan varsa akıl verebilir mi?

Bana kalırsa gereksiz bir iş. Malum 2 saniye sonra ne olacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…