S Satashke Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 280 25 Haziran 2022 #21 oyunmaker1 dedi: Sen belkide simülasyondaki bir yazılımsındır bana gerçek olduğunu kanıtla! Genişletmek için tıkla... Mesela belki de sen aslında hiç yaşamıyorsun. Veya seninle olan diyalogumuz bittiği an sistemden silinecek geçici bir yazılımsın ?
oyunmaker1 dedi: Sen belkide simülasyondaki bir yazılımsındır bana gerçek olduğunu kanıtla! Genişletmek için tıkla... Mesela belki de sen aslında hiç yaşamıyorsun. Veya seninle olan diyalogumuz bittiği an sistemden silinecek geçici bir yazılımsın ?
slayerdutch Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 1.839 Makaleler 8 Çözümler 7 25 Haziran 2022 #22 548531 dedi: Saçma gelebilir ama bence ben dışında ki tüm insanlar NPC.En azından benim düşüncem öyle.Sonuçta senin gerçek insan olup olmadığını bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben de bir süredir bu düşünceyle geziniyorum ortalıkta.
548531 dedi: Saçma gelebilir ama bence ben dışında ki tüm insanlar NPC.En azından benim düşüncem öyle.Sonuçta senin gerçek insan olup olmadığını bilemem. Genişletmek için tıkla... Ben de bir süredir bu düşünceyle geziniyorum ortalıkta.
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.665 Çözümler 6 25 Haziran 2022 #23 Hayattaki amacınız hedefleriniz ne diye sorsan daha iyi olurdu kimse gelmeyi kendi seçmedi çünkü. Ailemiz sayesinde geldik.
Hayattaki amacınız hedefleriniz ne diye sorsan daha iyi olurdu kimse gelmeyi kendi seçmedi çünkü. Ailemiz sayesinde geldik.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.783 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 25 Haziran 2022 #24 548531 dedi: Saçma gelebilir ama bence ben dışında ki tüm insanlar NPC.En azından benim düşüncem öyle.Sonuçta senin gerçek insan olup olmadığını bilemem. Genişletmek için tıkla... 15-16 yaşlarında hep bu fikir dolaştı aklımda. Zaman geçtikçe NPC olmadıklarını kavradım.
548531 dedi: Saçma gelebilir ama bence ben dışında ki tüm insanlar NPC.En azından benim düşüncem öyle.Sonuçta senin gerçek insan olup olmadığını bilemem. Genişletmek için tıkla... 15-16 yaşlarında hep bu fikir dolaştı aklımda. Zaman geçtikçe NPC olmadıklarını kavradım.
GhostFace787 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #25 Olm ya geçen benim 80 yaş (level) olan amcam oyunu bıraktı.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #26 ertekin.kubilay dedi: Amacım tam bir para babası olmak. Genişletmek için tıkla... Olduktan sonra ne yapacaksınız?
ertekin.kubilay dedi: Amacım tam bir para babası olmak. Genişletmek için tıkla... Olduktan sonra ne yapacaksınız?
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 25 Haziran 2022 #27 Satashke dedi: Mesela belki de sen aslında hiç yaşamıyorsun. Veya seninle olan diyalogumuz bittiği an sistemden silinecek geçici bir yazılımsın ? Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler düşündükçe akıl sağlığım gidiyo.
Satashke dedi: Mesela belki de sen aslında hiç yaşamıyorsun. Veya seninle olan diyalogumuz bittiği an sistemden silinecek geçici bir yazılımsın ? Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler düşündükçe akıl sağlığım gidiyo.
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #28 Çekirdek çitlemek için hayata geldim. O çıt sesini duymazsam hayatımda bir şeyler eksik oluyor.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #29 GhostFace787 dedi: Olm ya geçen benim 80 yaş (level) olan amcam oyunu bıraktı. Genişletmek için tıkla... MoonWalker dedi: Çekirdek çitlemek için hayata geldim. O çıt sesini duymazsam hayatımda bir şeyler eksik oluyor. Genişletmek için tıkla... Allah sizi ne etmesin.
GhostFace787 dedi: Olm ya geçen benim 80 yaş (level) olan amcam oyunu bıraktı. Genişletmek için tıkla... MoonWalker dedi: Çekirdek çitlemek için hayata geldim. O çıt sesini duymazsam hayatımda bir şeyler eksik oluyor. Genişletmek için tıkla... Allah sizi ne etmesin.
GhostFace787 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #30 Afeka dedi: Olduktan sonra ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Olm ben zaten hayata Android oyun Club'dan para hileli yükleyerek geldim. Ve ban yemedim :d
Afeka dedi: Olduktan sonra ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Olm ben zaten hayata Android oyun Club'dan para hileli yükleyerek geldim. Ve ban yemedim :d