5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 25 Haziran 2022 #31 oyunmaker1 dedi: Böyle şeyler düşündükçe akıl sağlığım gidiyo. Genişletmek için tıkla... Düşünsene sen bir yan karaktersin içimizden bir ana karakter var ve sen onun hayatını doldurmak için kodlandın.
oyunmaker1 dedi: Böyle şeyler düşündükçe akıl sağlığım gidiyo. Genişletmek için tıkla... Düşünsene sen bir yan karaktersin içimizden bir ana karakter var ve sen onun hayatını doldurmak için kodlandın.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #32 Amelelik yapmak için doğduk şaka şaka elbette neslin devamı için.
oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 25 Haziran 2022 #33 Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 25 Haziran 2022 #34 Afeka dedi: Olduktan sonra ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Büyük başarımın keyfini şımararak süreceğim, ve animasyon stüdyosu kurmak gibi bir hayalim var.
Afeka dedi: Olduktan sonra ne yapacaksınız? Genişletmek için tıkla... Büyük başarımın keyfini şımararak süreceğim, ve animasyon stüdyosu kurmak gibi bir hayalim var.
GhostFace787 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #35 oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... BENDE
oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... BENDE
5 548531 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.390 Çözümler 6 25 Haziran 2022 #36 ertekin.kubilay dedi: Büyük başarımın keyfini şımararak süreceğim, ve animasyon stüdyosu kurmak gibi bir hayalim var. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra ne yapacaksın.
ertekin.kubilay dedi: Büyük başarımın keyfini şımararak süreceğim, ve animasyon stüdyosu kurmak gibi bir hayalim var. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra ne yapacaksın.
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #37 oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım, NPC falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... Belki de 'arkadaşlar ben yazılım, NPC falan değilim. Bana inanabilirsiniz diyen. Ben gerçeğim' diyen bir NPC'sinizdir?
oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım, NPC falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... Belki de 'arkadaşlar ben yazılım, NPC falan değilim. Bana inanabilirsiniz diyen. Ben gerçeğim' diyen bir NPC'sinizdir?
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 25 Haziran 2022 #38 oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... Catcpha görmeden inanmam. GhostFace787 dedi: BENDE Genişletmek için tıkla... 548531 dedi: Öldükten sonra ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Sence öldükten sonra bir şey yapabilir miyim?
oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... Catcpha görmeden inanmam. GhostFace787 dedi: BENDE Genişletmek için tıkla... 548531 dedi: Öldükten sonra ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Sence öldükten sonra bir şey yapabilir miyim?
GhostFace787 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #39 oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... BENDE
oyunmaker1 dedi: Arkadaşlar ben yazılım , npc falan değilim. Bana inanabilirsiniz. Ben gerçeğim. Genişletmek için tıkla... BENDE
Afeka Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 730 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Haziran 2022 #40 548531 dedi: Öldükten sonra ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra yapamayacak ki bir şey zaten.
548531 dedi: Öldükten sonra ne yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Öldükten sonra yapamayacak ki bir şey zaten.