Hayatı boyunca sevgilisi olmamış ve olmayacaklara: Hamudi Ebalzdan gerçekler

Yalnızlık bence harika bir şey. Kimse değerini bilmiyor. Sıfır sorumluluğa yakın olunan an. Çok güzel bir şey.

Kendinizi kandırmayın, yalnızlığın ve karşı cinsten mahrum kalmanın yarattığı felaketler azımsanmayacak kadar fazla ve tehlikeli. Siz bu durumu takmıyor ya da geçiştiriyor olabilirsiniz ama cidden bu sorundan muzdarip, eksikliğini çeken binlerce insan var.

Dosya Ekleri

• 22.png
    277 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence güzel ama diğer insanlara bir şey diyemem. En azından benim gibi sorumsuz olmanın ne kadar güzel olduğunu anlasalar belki üzülmezler hiç.

Bence güzel ama diğer insanlara bir şey diyemem. En azından benim gibi sorumsuz olmanın ne kadar güzel olduğunu anlasalar belki üzülmezler hiç.
bende şuan mahrumum nedeni ise yaşadığım yer ilçe bir kaç ay önce kız rakadaşım vardı kzılardan kendimi ben soyutladım nedeniise, kendime odaklanmam sınav gelecek derken illa birisinin karşıma çıkacağına inanıyorum.

Ben genel olarak bir yalnızlıktan bahsediyorum. Zira benim arkadaşım bile yok zaten .

Ben genel olarak bir yalnızlıktan bahsediyorum. Zira benim arkadaşım bile yok zaten .
şuan benimde yok hocam 2 sene önce çok fazlaydı fazlası zarar 3 5 kişi kafi.

şuan benimde yok hocam 2 sene önce çok fazlaydı fazlası zarar 3 5 kişi kafi.
forumda bile yalnızım ben 2 tane konu açtım kimse yardım etmedi ;D

PARAN OLDUKTAN SONRA ÖNEMİ YOK.
O kadar çalış okul oku,statü yap para yap sonrada bu emeğini 30'lu yaşlara gelince, gençliğinde yataktan yatağa gezmiş bir kız için feda et. Sonra da seni parasal olarak sömürsün, fırsatını yakaladığında da güzelce bir aldatıp sonrada boşanma davası açıp ömür boyu nafaka öde.

yataktan yatağa atlayan kızları zaten hayatımıza almadığımız için bu haldeyiz dostum ama dediğin doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…