Hayatı düzene sokmak

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
26 yaşında yüksek lisansı bırakmış işsiz bir gencim. Bilgisayar mühendisliği okudum yapay zeka üzerine çalışmayı düşünüyordum fakat yarı yolda vazgeçip bıraktım ve şimdi web uygulamaları geliştiriyorum. Küçük çaplı işlerden 3-5 kuruş kazanıyorum ama iş denemez çok cüzi miktarlar. İş aramaya devam ediyorum yaklaşık son 1 aydır, öncesinde biraz örnek proje geliştirdim ve bahsettiğim küçük çaplı işlerle uğraştım.

Yaklaşık 4 ay öncesinde 4 yıl kadar sürmüş bir ilişkiden çıktım, etkisini pek hissetmedim desem de sanırım içten içe etkiledi beni. Şu anda da tam anlamlandıramadığım bir şekilde bir an önce bir ilişkim olmalı yoksa kafa dengim olabilecek insanların hepsi çoktan kaçmış olacak gibi bir düşünce var. Ve bunun da ittirmesiyle birkaç başarısız flört denemem oldu. Ama böyle tatmin eden bir şey de yok açıkçası bu denemelerde, birini tanımaya dair heyecanı kendimde pek bulamadım. Buna ek olarak işsiz olmamın da etkisiyle sanırsam mekanlara götürülme ve arabayla bir yere bırakılma beklentilerini karşılayamadığım için de reddediliyorum. Ki henüz ehliyetim de yok 2 ay sonra alabileceğim.

Spor salonuna gideyim dedim, en uygun belediyenin fiyatlandırmasıydı fakat orası da tadilata girmiş ve kapalıydı. Onun dışında civarımdaki en rahat ulaşılabilir ve gidilebilir yerler aylık 1200-1450TL ve şu anda bu miktar bana fazla geldi. Fitness salonu için web sitesi yapıp karşılığında ücretsiz üyelik verseler gibi bir teklifte bulunmayı düşündüm ama o da ne kadar makul bilemedim.

Hayatının bir noktasında benzer durumları yaşamış ve tavsiyelerini, tecrübelerini paylaşmak isteyen olursa dinlemek isterim. Düzgün biri olmak ne demek? Hayatımı nasıl bir düzene ve kendimi mutlu edebildiğim daha sağlıklı ilişkiler kurabileceğim bir hale getirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı