Hayatı eksik yaşadığını hissetmek

DublinDEI

Decipat
Yer
Beyşehir
Daha fazla  
Bu hayatta hiçbir şey yapmadığımi ve eksiklik yanlışlık dolaylarında olduğunu hissediyorum. Şahsen bir daha dünyaya gelip yapmadığım şeyleri yapıp yanlışlardan uzak durmayı çok isterdim, ben bu hayatı eksik yaşamış gibi hissediyorum.

Yaşı 30 olup da bu satırları okuyanın vay haline 20'yi geçmeyip te bu konuyu açtıysan maratonun başı zaten 30'da sonları. Yani ben de isterim zaman geriye dönsün tekrar yaşayayım yapamadıklarımı yapayım ama şu anki aklımla. Şu anki akıl olmadıktan sonra aynı yaşantı aynı şekilde sürer.

Bir de eskiden sosyal çürüme yoktu her yerde yokluk vardı maddi çıkar ilişkileri azdı. Bir arkadaşımız yanımıza geldiğinde pazardan altığı tshirtle geldi demezdik dostluk bakiydi. Şimdi ayakkabı New Balance olmasın ona bile şakayla karışık laf geliyor düşülen duruma bak.

Yaşıtlarım kendilerini bir şeyler üzerinde geliştirirken ben de aynı şeyleri hissediyorum.

3 senelik boksörüm. İlk başladığımda 4 aylık olan arkadaşımla bir zamanlar başabaş mücadele ediyorken şuan o türkiye 4.'sü oldu ben ise ondan çok uzaktayım. Ya da birileri mutlu olurken ben oturmuş LoL oynuyorum 2m2'lik odamda. Bir şeyler eksik, hissediyorum.

Arkadaş ortamlarım mutlu etmiyor. Kız arkadaşım yok. Hobim yok. Başarılı olmak için çabalasam da var olan tek şey vaktim, başarım da yok.

Bence önemli olan aydınlanma noktası bu zaten. İnsan bu sınıra yaklaştığında varlığını sorgulamaya başlıyor. Süreci doğru yönetirsen ve kendine dürüst, ardında yaşayabileceğin bir amaç bulursan bu dönem sana lütuf olur. Değiştiremeyeceklerine takılmayı bırakıp önündeki yeni fırsatlara bakabilirsen en iyisi bu bence. Umarım bu durumda olan herkes bir gün keşkelerini unutturacak kadar mutlu olur..

Olsun hocam yaşınız kaç bilmiyorum ve kesinlikle öğüt gibi anlaşılmasın ama 40 ından sonra bile yeni kararlar veren insanlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…