Hayatı kolaylaştıran uygulamalar

Makaleler
2
Hayatımızı kolaylaştıran herhangi bir uygulama paylaşıyoruz . Sizden ricam lütfen bir uygulamayı bir kişi bir kere önersin ve lütfen iOS veya Android marketinde olup olmadığını belirtin, zira bazen bazı uygulamalar sadece bir platformda kullanıma sunulabiliyor. Ve belirtmek istiyorum sadece reklam değildir arkadaşlar firma ile bir alakam yok sadece bu uygulamanın hayatı kolaylaştırdığını düşünüyorum. Ne konuştum he.
Benim sizlere tavsiye ettiğim uygulama: Musixmatch.
Uygulama her iki platformda da kullanılabiliyor.
Bu uygulama siz herhangi bir şarkı açtığınız zaman ekranda beliriyor ve şarkının sözlerini küçük bir pencerede sizlere gösteriyor, üstelik sadece Spotify değil YT Music ve YouTube'da da çalışıyor. Başka uygulamalarda çalışıyor mu bilmiyorum denemedim daha: ). Küçük bir görüntüsünü de ekliyeyim.
Lütfen 'bu uygulamayı bilmeyen kaldı mı ya' tarzı şeyler söylemeyin hiçbir uygulama için, bilmeyenler bilsin amaç: )).

1000Kitap uygulaması ve sitesi çok kullanışlı. Okuduğunuz kitapları kaydedebileceğiniz, kitabı kaç günde okuduğunuzun ve yılda kaç kitap okuduğunuzu kolayca takip edebileceğiniz bir uygulama.

Ayrıca okuduğunuz kitapları girdiğiniz zaman size özel okuma listesi de oluşturuyor.

Hem IOS, hem Android, hem de tüm tarayıcılardan ulaşabilirsiniz. 1000Kitap.com

Cari Takip. Alacak vereceklerimi, o haftaki harcamamı vb. hesaplıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…