Hayatım anlamsızlaşıyor

Bence hayatın anlamsızlaşmadı, hayat anlamsızlaştı. Herkesin hayatı bu monoton döngüden ibaret senin yaptıklarını/yaşadıklarını her gün herkes yaşamaya devam ediyor hocam.

Evlilik için daha çok genç olabilirsin ama ileride sırf evlenmek için rastgele birini seçme sonuçları ağır olur. Kafa dengin huyu suyu düzgün bir kız bulursan evlen.

24 yaşındayım evlilik için birilerini bul diyor annem ne yapacağım bilmiyorum kızlarlarla hiç anlaşamıyorum.

Dün çok mutlu olduğum, çocukluk arkadaşlarımla mahallede gezip tozduğum bir rüyadan uyandım. Uyanmadan evvel hep beraber bir yere yürüyorduk ve aniden durup onların önümde gidişlerini izledim. Rüyamda gözüm dolmuştu, halbuki 3 saniye sonra hangi hayata uyanacağımı o an hatırlamıyordum. Sadece bunun bir rüya olduğunu anımsamıştım ve üzülmüştüm. İnsanlar büyüdükçe, küçülttü dünya beni. Son toz zerrem kalana kadar üzerime gelecekmiş gibi hissediyorum ve artık savaşmıyorum bile. En iyisi bu belki de, aksine çırpındıkça daha çok batıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…