Hayatım çok sıkıcı ve monoton

asmsrm

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bu konuda sizlere biraz içimi dökmek ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. 23 yaşındayım. Genel olarak sessiz, içe dönük bir yapım var. Bu yüzden ilkokulda ortaokulda ve lisede neredeyse hiç samimi arkadaşım olmadı. Yıllardır evde asosyal bir şekilde ömrümü geçirdim. Yaşıtlarıma bakıyorum, arkadaşlarıyla kafeye gidiyorlar, buluşuyorlar, eğleniyorlar ama benim hayatım aşırı monoton ve aşırı sıkıcı. Hayatta her şeyi çok çaba sarf ederek ve çok geç elde ediyorum. Cep telefonu olsun, bilgisayar olsun hepsini çok geç elde ettim. En basitinden daha üniversiteye bile ilk defa bu sene gideceğim düşünün yani. Bazı psikolojik rahatsızlıklardan dolayı geç kaldım maalesef. Ailem deseniz biraz sorunlu, hiçbir şekilde beni anlamıyorlar, benim gibi ileri görüşlü değiller. Yurt dışına gitmek istediğimi söylediğimde nereye gidersen git falan diyorlar. Hayatım çok sıkıcı diyorum, insanın evde canı mı sıkılır diyorlar. Kaç yaşıma geldim bırakın sevgiliyi kız arkadaşım bile olmadı. Bakıyorum sokaktaki çiftlere şöyle bir iç geçiriyorum. Şimdi ise yaz tatilinde bilgisayar taksitini ödemek için bir işe girdim. Zaten hayatım monotondu, işe girince iyice monotonlaştı. Ben de istiyorum arkadaşlarım olsun, sevgilim olsun ama yok yıllardır başa çıkmaya çalıştığım sosyal fobi yüzünden bunları yapamıyorum. Hayatım zaten çok zor bir de üstüne yaşadığım bu psikolojik rahatsızlıklar iyice zorlaştırıyor. Hiçbir şeyden zevk almıyorum artık. Hayat çok sıkıcı ve monoton geliyor artık. Ne yapacağım bilmiyorum.

Günaydın.
Türkiye simülatörüne çoktan giriş yapmışsınız farkında değilsiniz. Bir tek sen böyle takılmıyorsun emin ol ben de aynı şekilde takılıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı