Hayatım değişiyor

Makaleler
1
Yer
Nerv
Çok uzun zamandır ailemden, öğretmenlerimden, arkadaşlarımdan kısacası tanıdığım herkesten aynı şeyleri duydum "değiştin". LGS'ye gireceğim fakat hiçbir efor sarf etmiyordum. Eskiden böyle değildim, ders çalışır, iyi notlar alırdım. Artık eve gelir gelmez bilgisayara oturup kendimi derslerden soyutlamıştım. Duyduğum şeyleri duymazdan gelip aynı şeyleri yapmaya devam ettim. Kısa bir süre önce (yaklaşık 20 dakika) bir karar verdim, "çalışmadan yapamam".

Japonya'ya, Amerika'ya gitmek istiyorum, yazılım mühendisi olmak istiyorum, zengin olmak istiyorum, tanınmak istiyorum, gurur duymak istiyorum. Ama aptal bir asosyal gibi her gün bilgisayara bakarsam bunları rüyamda bile göremeyeceğimi fark ettim. Bilgisayarı bırakmak benim için zor ama en iyi karar olacaktır diye düşünüyorum, ve bunu yapacağım.

Zor bir karardı benim için, 5 yaşımdan beridir aktif olarak yaptığım şeyleri bırakmak.

Artık sadede hafta sonları ya çok az ya da beni hiç görmeyeceksiniz. Technopat'ı bırakmıyorum, hala buradayım ama seyirci olarak kalacağım bir süreliğine.

Beni destekleyen bütün herkese çok teşekkür ediyorum, herkesi etiketlemem imkansız ama özellikle hatırladığım @296822 (Olyshower) abime çok teşekkür ediyorum
Böyle bir konu açmak düşündüğüm en son şeydi fakat oldu işte ne yapalım
Dualarınızı eksik etmeyin.

Sizi çok özleyeceğim Technopat.

Son düzenleme:
Calis ama olum yok ucunda dostum. Ben tum senemi TP'de gecirerek 3% yaptim. Daha iyi olur muydu olurdu ama cok sikmadim kendimi.

Herkes tek tek gidiyor zaten.

İyi maşallah değerli kardeşim gerçekleri görüp kendinizin yararına olacak şeyler yapacağınız olmanıza sevindim bir söz gördüm sizinle paylaşmak isterim. Hayallerinizin peşinden koşmayın onları tutun çünkü hayaller hayata geçtiği zaman insan çok mutlu olur.

Beni destekleyen bütün herkese çok teşekkür ediyorum, herkesi etiketlemem imkansız ama özellikle hatırladığım @296822 (Olyshower) abime çok teşekkür ediyorum
Rica ederim, seni tanımak çok güzeldi <3 .

Hayatında başarılar dilerim . İleride seninle gururlanacağımız günler yakındır.

Rica ederim, seni tanımak çok güzeldi <3 .

Hayatında başarılar dilerim . İleride seninle gururlanacağımız günler yakındır.
Senin gibi iyi bir insanla da tanışmak çok güzeldi, sözlerimi yarı yolda bırakmayacağım ve hepinizi gurulandıracağım
Calis ama olum yok ucunda dostum. Ben tum senemi TP'de gecirerek 3% yaptim. Daha iyi olur muydu olurdu ama cok sikmadim kendimi.
Ben %3'lük kısma giremem işte, %20 falan belki, berbat.
Herkes tek tek gidiyor zaten.
Ben gitmedim, sadece ara.

Son düzenleme:
Senin gibi iyi bir insanla da tanışmak çok güzeldi, sözlerimi yarı yolda bırakmayacağım ve hepinizi gurulandıracağım

Ben %3'lük kısma giremem işte, %20 falan belki, berbat.

Ben gitmedim, sadece ara.
Ben sanki iyi mi yapiyordum gecen sene bu aylarda? Hesabima girebilsem yuzdelerimi gosterebilirdim ama giremiyorum sifremi kaybettigimden. Sen yaparsin dostum!

Çalışabildiğin kadar çok çalış. İnsanlar lise sınavının önemsiz olduğunu söyler, birbirlerini avutur. En az üniversite kadar önemlidir. Düşük puanlı ya da puansız bir lisede 4 yıl geçmez. Yüksek puanlı liselerde kesinlikle daha kaliteli ve kültürlü insanlar var. Tamamen farklı iki sosyal bünye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…