Selam dostlar. Son zamanlarda yaptığım hiçbir şey yok, yapmak istediğim de hiçbir şey yok. Ya evdeyim ya okuldayım. Okul değiştirdim. Yeni okulumda sınıftan hiç çıkmıyorum. Teneffüslerde ya uyurum ya da matematik çözerim. Evde de ya yemek yerken dizi falan izlerim ya da müzikle beraber satranç oynarım. Hiç arkadaşım yok. Kız arkadaşım vardı çok hoş bir kızdı aslında, o bana teklif etmişti hatta. Sandığım kadar benzer değilmişiz sanırım, konuşmayı kesti benimle.
Ayrılmak istediğini bile söylemedi bana. Mesajlarıma hiç cevap vermedi. Hiçbir şey yapmadım aslında ama bir süre sonra nefret etmeye başladı benden. O kızla olmadıysa kiminle olacak diye düşünüyorum hep. Hayatımın böyle devam etmesini istemiyorum ama yapabileceğim bir şey de yok. Lise 2 yıl böyle geçti diyelim üniversitede de aynı olacak. Üniversite bittiğinde bile hayatım ne zaman değişecek ya da değişecek mi onu düşünüyorum. Hiçbir hevesim yok. Sevindiğim, heyecanlandığım hiçbir şey yok.
Gelecekte umarım yurt dışına yerleşebilirim. Yurt dışında yaşamak için çok çalışacağım üniversite sınavına. En iyi ihtimalle bir kız bulurum, onunla evlenirim, hayatımı ona adarım. Tabii pek muhtemel bir olasılık değil ama imkansız da değil.
İleride belki okurum bugünleri hatırlarım diye yazdım. Sağlıcakla kalın.