Hayatım ve ilişkilerim hakkında ne yapabilirim?

mertbabapro

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. 15 yaşında 1,78 boylu 70 kilo, azcık yağ ve jinekomastisi olan bir ergenim. Bugün sıradan olmayacak bir şekilde bir kızla düzgün bir iletişim kurabildim fakat şunu fark ettim: İlişkiler için hiç mi hiç hazır değilim. Hayatım da pek keyif vermiyor. Okuldan eve, evden okula bir bilgisayar bağımlısı olduğumdan kaynaklanıyor tüm bunlar fakat bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. 15 yaşında 1,78 boylu 70 kilo, azıcık yağ ve jinekomastisi olan bir ergenim. Bugün sıradan olmayacak bir şekilde bir kızla düzgün bir iletişim kurabildim fakat şunu fark ettim: İlişkiler için hiç mi hiç hazır değilim. Hayatım da pek keyif vermiyor. Okuldan eve, evden okula bir bilgisayar bağımlısı olduğumdan kaynaklanıyor tüm bunlar fakat bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?

Sosyal yaşantınız genel olarak nasıl? Daha doğrusu insanlar ile olan ilişkileriniz nasıl?

Merhabalar. 15 yaşında 1,78 boylu 70 kilo, azcık yağ ve jinekomastisi olan bir ergenim. Bugün sıradan olmayacak bir şekilde bir kızla düzgün bir iletişim kurabildim fakat şunu fark ettim: İlişkiler için hiç mi hiç hazır değilim. Hayatım da pek keyif vermiyor. Okuldan eve, evden okula bir bilgisayar bağımlısı olduğumdan kaynaklanıyor tüm bunlar fakat bilmiyorum. Ne yapabilirim sizce?
Seneye yksye başla. Sporlara git bir yandan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı