Okulda ne yapıyorum? Derslerde dinlememe rağmen düşük almayayım diye öğretmenin gözüne bakarak çok dikkatli dinliyormuş gibi yapıyorum, ona rağmen 80 veriyor. Teneffüs oluyor sert tahta sıraya kafamı koyup saçma sapan şeyler düşünüyorum. Aynı şekilde döngü devam ediyor. Okul bitiyor eve geliyorum, ders çalışmak istiyorum, sonra saçma sapan şeylere bakıyorum tüm sürem bitiyor. Robot gibi bir hayat, benim insanları bir tık küçük görme sorunum da var sanırım. Veya benim çevremdekiler gerçekten alt kapasitedir. İnsanlar nasıl bu kadar duygusuz, insanları umursamaz, aşağılayıcı olabilir? Teneffüslerde birbirlerine söyledikleri şeyler kulağıma kadar geliyor, anlam veremiyorum, sanki tek amacı karşısındaki aşağılamak gibi hakaretler ediyor, insanların kalbini kırıyorlar. Bana çok garip geliyor, bunlarla iletişime geçsem ne olacak? Yıllardır kimse oyunlara bile davet etmez beni. Beden dersinde oynuyorlar ayıp olmasın diye katılmıyorum. Çünkü istenmediğim belli, kimileri sırf merhametinden dolayı davet ediyor ama o da nezaketen. Sonra tek başıma kalınca bana rahatsız, sorunlu diyorlar. Gram zevk almıyorum hayattan. Eğer mesajı okuduysanız siz mutlu oluyor musunuz hocam hiç? Benim aktivem de yok. Sadece spora gidiyorum o kadar. Sinema, tiyatro, AVM vs. böyle yerlere arkadaşlarımla buluşmaya bile gitmedim. Çünkü öyle bağlı olduğum kimse yok. Konunuzu kirlettiysem kusura bakmayın hocam, içimden yazasım geldi.