Hayatımda ilk defa teşekkür alacağım

Bende ilk defa teşekkür alacağım. Bu sene bayağı boşladım dersleri.

Sözlülerle birlikte.

Büyük ihtimalle interneti elimden alacaklar ama eğer notlarıma bir katkısı olursa alsınlar tabii.

Ailenizi kınıyorum dersler önemli ama sıf ortalaması düşük diye ceza veren ailelerden nefret ederim heleki bir kağıt için seven annem babam olsa onlara annem babam demem.

Hayatınızın hiç bir noktasında lisede aldığınız belgeler size yararı olmayacak emin olun. 10 yıl sonra iş için CV'nize aldığınız belgeleri mi yazacaksınız. Aileniz de nasıl böyle oluyor anlamıyorum. Daha hayatta karşınıza çıkacak bir sürü engel var. Sadece küçük bir kağıt parçasından dolayı sizi seviyorlarsa siz de tepkinizi bir şekilde koyun ortaya.

Hadi bir teşekkür de benden olsun, mutlu ol.
Sana çok teşekkür ederim kardeşim.

Babam, emekli müfettiş. Annem ise ev hanımı.
Kendileri de ODTÜ'de profesör falan değiller. Madem bu kadar önemsiyorlar bir kağıt parçasını kendileri girip en iyisini yapsalarmış. Bir kağıt parçası için kendi evladını sevmeyecek aile mi olur?

Ayrıca 81 kötü bir ortalama değil. Çok iyi bir ortalama olmadığının ben de farkındayım ama o kadar abartılacak bir ortalama değil. Çoğu öğrencinin alamadığı bir ortalama hatta.

Bu güne kadar hep taktir almış birisi olarak hiçbir zaman bana ekstra bir şey kattığını görmedim. Çok kafaya takmamak lazım. Bir sonraki dönem çalışır taktir alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…