P PrensesKaterina Picopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #61 Silinen üye dedi: İlk sınav 38 2. 24 matematik not ortalaması 31 de kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk sınav 31 ikinci sınav 09 hayalini kurduğum tüm meslekler sayısalda ama sayısalcı değilim deyip kendimi avutuyorum.
Silinen üye dedi: İlk sınav 38 2. 24 matematik not ortalaması 31 de kaldı. Genişletmek için tıkla... Benim de ilk sınav 31 ikinci sınav 09 hayalini kurduğum tüm meslekler sayısalda ama sayısalcı değilim deyip kendimi avutuyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.475 Makaleler 9 Çözümler 186 Yer Ankara🥀 11 Ocak 2022 #62 PrensesKaterina dedi: Benim de ilk sınav 31 ikinci sınav 09 hayalini kurduğum tüm meslekler sayısalda ama sayısalcı değilim deyip kendimi avutuyorum. Genişletmek için tıkla... Sözel değil de eşit ağırlık ve dil çok mantıklı.
PrensesKaterina dedi: Benim de ilk sınav 31 ikinci sınav 09 hayalini kurduğum tüm meslekler sayısalda ama sayısalcı değilim deyip kendimi avutuyorum. Genişletmek için tıkla... Sözel değil de eşit ağırlık ve dil çok mantıklı.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.017 Çözümler 25 11 Ocak 2022 #63 Cidden ailen sana böyle köpek muamelesi yapıyor ama sen onlarsiz ne yaparim doye düşünüyorsun vay be. Yarin annen baban ölürse kendin yaşamalısın bu kadar bel bağlama.
Cidden ailen sana böyle köpek muamelesi yapıyor ama sen onlarsiz ne yaparim doye düşünüyorsun vay be. Yarin annen baban ölürse kendin yaşamalısın bu kadar bel bağlama.
Hypno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.405 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #64 Brazen dedi: Ben büyük ihtimalle tek yumrukta falan ölürüm yani o kadar çelimsizim. Genişletmek için tıkla... Kalbiniz yerinden çıkana kadar koşup kaçmakta bir çözüm.
Brazen dedi: Ben büyük ihtimalle tek yumrukta falan ölürüm yani o kadar çelimsizim. Genişletmek için tıkla... Kalbiniz yerinden çıkana kadar koşup kaçmakta bir çözüm.