Hayatımda kimse olmadı

rivian37

Decapat
Öncelikle herkese merhaba. 24 yaşında, üniversitesini bitirmiş birisiyim. Başlıkta belirttiğim gibi hayatımda kimse olmadı. Hep tipsiz olduğumu düşündüm ve öyleyim de. Aynı zamanda 1.67 boyum var ve bu boy çok kısa. Bu saatten sonra hayatımda biri olma ihtimali var mıdır? Yoksa yalnız olarak hayatımı sürdürmeye kendimi hazırlamalı mıyım? Teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese merhaba. 24 yaşında, üniversitesini bitirmiş birisiyim. Başlıkta belirttiğim gibi hayatımda kimse olmadı. Hep tipsiz olduğumu düşündüm ve öyleyim de. Aynı zamanda 1.67 boyum var ve bu boy çok kısa. Bu saatten sonra hayatımda biri olma ihtimali var mıdır? Yoksa yalnız olarak hayatımı sürdürmeye kendimi hazırlamalı mıyım? Teşekkür ediyorum.
Kendini hiç bir zaman küçük görme hep güçlü ol boy konusu sıkıntı biraz bende 175 civarında bir boya sahibim 174 falan bende uzun değilim o kadar bi 180 civarı olsam iyi olurdu şuan 16 yşaındayım 4 ay sonra 17 kendini geliştir kas yap spora başla kendini bu kadar küçük görme hep iyi düşün.

Hocam boyundan olmuyor büyük ihtimalle kısa kızlara bak yürü herkese yürüyüp ihtimali arttırman lazım saf kızlara yürü kandırırsın illaki zeki olanları kandıramazsın.

Boyunuzdan fazla bahsetmeyin kızların yanında ve karizmanızı arttırmaya çalışın, kas yapın, dövüş sanatlarından birini öğrenin, güzel giyinin, temizliğinize, traşınıza önem verin yalnız kalmazsınız rahat olun.

Senden kısa olup bir sürü sevgilisi olmuş tanıdıklarım var.

160 altı kızlarla şansını dene. 160 üstü hiçbir kız sana bakmaz. Ben 182 olmama rağmen hiç sevgilim olmadı.
Boyla ne alakası var yakışıklı olmak önemli yakışıklı 165 arkadaşlarım kendi boyunda sevgili yapıyorlar. 182 normal boy kuzenim 190 boyunda hiç sevgilisi olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı