Hayatımı düzene sokamıyorum

Yaşayamamışsın zaten, "ya öyle olsaydı" diye düşünme çünkü öyle olmamış. Koşula ayak uydurmak lazım. Aklına gelince hayırlısı de geç hocam çok takma yoksa çok zarar verirsin kendine.

Sosyalleşemiyorsan bu kişisel gelişimine odaklanmak için mükemmel bir fırsat, ben şahsen böyle yaptım. Lisede ortamım iyi olmadığı için ders+hobi ile vakit geçirdim sadece.

Hocam 11. sınıfım ben yani sınıftakilerle takılacağıma harbi ders çalışırım daha keyifli hiç aynı kafada değiliz çok takmıyorum umurumda da değil tek takılmaya alıştığımdan dolayı dediğin gibi ders ve sevdiğim şeyleri yapıyorum en mantıklısı hocam.

Haklısınız, bazen kafamda bu saçmalıkları çok düşünüyorum atamıyorum hayırlısı.

İleride daha iyi oldu mu peki sosyal açıdan vs lisede yaptıklarınız.

Atın hocam boş verin oda insan sizde insansınız şöyle olmuş böyle olmuş boş verin hocam bir bakmışsınız üniversite bile bitmiş olacak hayat bu çok hızlı geçer her şey, olmayan şeyler için de keşke olsaydı demeyin hocam daha kötü hissedersiniz sadece.

Hocam 11. sınıfım ben yani sınıftakilerle takılacağıma harbi ders çalışırım daha keyifli hiç aynı kafada değiliz çok takmıyorum umurumda da değil tek takılmaya alıştığımdan dolayı dediğin gibi ders ve sevdiğim şeyleri yapıyorum en mantıklısı hocam.

Atın hocam boş verin oda insan sizde insansınız şöyle olmuş böyle olmuş boş verin hocam bir bakmışsınız üniversite bile bitmiş olacak hayat bu çok hızlı geçer her şey, olmayan şeyler için de keşke olsaydı demeyin hocam daha kötü hissedersiniz sadece.
Haklısınız, gerçekten böyle şeyler duymaya ihtiyacım varmış teşekkür ederim hepinize

Haklısınız, bazen kafamda bu saçmalıkları çok düşünüyorum atamıyorum hayırlısı

İlerde daha iyi oldu mu peki sosyal açıdan vs lisede yaptıklarınız
Hayatım şu anda çok şükür iyi. Liseyi zaten tekniki okulda okudum, meslek üzerine yoğunlaşıyorum. Ta ortaokuldan kalan dostlarımla görüşüyorum bi onun harici lisedeki boş beleş elemanları unuttum bile.

Selamlar, hayatımı bir şekilde bir düzene sokamıyorum. Kafamda allak bullak düşünceler var sürekli, sürekli bir şeyler düşünüyorum. Sınıfımda pek adamakıllı adam yok kafa dengi, kafa dengi arkadaşlarım da pek yok yalnızım biraz bu konuda ve bu da canımı çok sıkıyor. Biriyle konuşurken kafamda sürekli muhabbetim sarsın ya diye böyle zorluyorum konuşurken ilerletemiyorum. Kafamı saçma saçma şeylere takıyorum, mesela eskiden tanıştığım ama karakteri bozuk olan bir arkadaşım eski sınıfıma girince sırf diğerleri gülsün diye itmeye falan başladı beni ona kafayı taktım... Nasıl derler insanlarla sohbet başlatmakta mı zorlanıyorum öyle bir şey. Son sınıfım lisede artık 11'lerle takılma düzeneğine geldim ki oradan da pek ekmek çıkmadı yani ne yapsam şaşkınım arkadaşlar.
Bana sorarsan iyi kafa dengi arkadaş şans işi, belki bir gün sana da rastlar.

Hayatım şu anda çok şükür iyi. Liseyi zaten tekniki okulda okudum, meslek üzerine yoğunlaşıyorum. Ta ortaokuldan kalan dostlarımla görüşüyorum bi onun harici lisedeki boş beleş elemanları unuttum bile.
En iyisini yapmışsınız, ya hocam liseyi dolu dolu yaşayamayınca bi eksiklik olurmuş gibi geliyo sanki hayatımın en iyi zamanlarını kaçırıyormuş gibi hissediyorum.

Bana sorarsan iyi kafa dengi arkadaş şans işi, belki bir gün sana da rastlar.
Maalesef biraz öyle

En iyisini yapmışsınız, ya hocam liseyi dolu dolu yaşayamayınca bir eksiklik olurmuş gibi geliyor sanki hayatımın en iyi zamanlarını kaçırıyormuş gibi hissediyorum.

Hiçbir şey kaçırmıyorsun bir gün güzel bir dost bulursun çok fazla boş arkadaşının olmasındansa güzel dostların olsun. Diğer arkadaşlarda haklı ama sosyalleşmekte güzeldir.

En iyisini yapmışsınız, ya hocam liseyi dolu dolu yaşayamayınca bi eksiklik olurmuş gibi geliyo sanki hayatımın en iyi zamanlarını kaçırıyormuş gibi hissediyorum.

Maalesef biraz öyle
Banada liseye başlarken "Hayatının ve gençliğinin en iyi dönemine giriş yapıyorsun" dediler, birnevi öyle de oldu. Her ne kadar sosyal olarak çok eğlendim diyemesemde öteki insanlar orda burda sürtüp içerken, ben kendime odaklandım ve birçoğunun ulaşamayacağı bi konuma yaklaştım. Bende aynı hissettmiştim "ya hayatımın en güzel yıllarında eğlenemezsem?" Düşüncesi vardı ama olmuyosa zorlama ya.

Burda da haklısınız ama ne bileyim amerikan filmleri bilinçaltıma hep öyle yerleştirmiş
Aynen, ama o amerikanlar için😀 biz coğrafyamız gereği çalışmaya mecburuz hemde i* gibi.

Hiçbir şey kaçırmıyorsun bir gün güzel bir dost bulursun çok fazla boş arkadaşının olmasındansa güzel dostların olsun. Diğer arkadaşlarda haklı ama sosyalleşmekte güzeldir.
Aynen hocam 1 tane gerçek "dost" bulsan o sana yeter, zaten illa öyle birisine rastlarsın. Sadece kendin gibi davran.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı