Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.899 Makaleler 1 Çözümler 28 Yer Kocaeli, Karamürsel 15 Ocak 2023 #21 Glade dedi: Hayatımın en büyük hatasını yaptım, bir erkeğin kızla isim benzerliğinden dolayı okulda ayı gibi onun ismini haykırdım, uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan unutmuş ve evde birilerini tokatlıyordur emin ol. Rahat rahat uyu
Glade dedi: Hayatımın en büyük hatasını yaptım, bir erkeğin kızla isim benzerliğinden dolayı okulda ayı gibi onun ismini haykırdım, uyuyamıyorum. Genişletmek için tıkla... Şuan unutmuş ve evde birilerini tokatlıyordur emin ol. Rahat rahat uyu
muratbe Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #22 Hayatımın hatası deyince bir şey oldu sandım yahu.
W Win9x Centipat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 766 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #23 muratbe dedi: Hayatımın hatası deyince bir şey oldu sandım yahu. Genişletmek için tıkla... Algımız farklı onla. Ben şüphelendim biraz.
muratbe dedi: Hayatımın hatası deyince bir şey oldu sandım yahu. Genişletmek için tıkla... Algımız farklı onla. Ben şüphelendim biraz.
Monarchz Kilopat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 805 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #24 Üniversitede sevmediğim bölümü 3 sene okuduktan sonra kendime bunu dedim, 6 ay psikolojik sorun yaşadım. Ama bu kadar abartmadım. (İşin sonunda sevebileceğim başka bir bölüme yöneldim)
Üniversitede sevmediğim bölümü 3 sene okuduktan sonra kendime bunu dedim, 6 ay psikolojik sorun yaşadım. Ama bu kadar abartmadım. (İşin sonunda sevebileceğim başka bir bölüme yöneldim)