Hoorizon Centipat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 230 Çözümler 1 28 Şubat 2025 #11 Yanınızdaki insan veya insanlardır.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.666 Çözümler 26 Yer Konsantiniyye 28 Şubat 2025 #12 poyriho dedi: Bana göre hayatın anlamı köle olmak. Tabii bu kişiden kişiye göre değişebilen bir şey o yüzden merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bu dünya gelip geçicidir önemli olan diğer dünya.
poyriho dedi: Bana göre hayatın anlamı köle olmak. Tabii bu kişiden kişiye göre değişebilen bir şey o yüzden merak ettim. Genişletmek için tıkla... Bu dünya gelip geçicidir önemli olan diğer dünya.
helallao Femtopat Katılım 31 Aralık 2024 Mesajlar 77 18 Mart 2025 #13 Videoyu izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Videoyu izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kro Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 14 12 Nisan 2025 #14 helallao dedi: Videoyu izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu adam gibiyim bu aralar, üzerimde bu düşüncelerden dolayı öyle bir hevessizlik var ki her zaman 1nt!harı düşünüyorum. Zaten çok da iyi olmayan bir hayatım var en kısa sürede buradan yolcu olmak benim için en iyisi olacak gibi geliyor.
helallao dedi: Videoyu izleyebilirsiniz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu adam gibiyim bu aralar, üzerimde bu düşüncelerden dolayı öyle bir hevessizlik var ki her zaman 1nt!harı düşünüyorum. Zaten çok da iyi olmayan bir hayatım var en kısa sürede buradan yolcu olmak benim için en iyisi olacak gibi geliyor.