averageinsan Femtopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #21 Yapılacak ve karar verilecek önemli şeyler var ama nereden başlayacağımı bilmiyorum.
m234 Hectopat Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #22 Kckc dedi: LGS sağ olsun kötü maalesef Genişletmek için tıkla... Hmm, bende girdim 3 soru kodlamada gitmiş 413 civarı almıştım fakat hayat devam ediyor üzülme. R.B.D dedi: Kimse de size nasılsınız diye sormamış hocam. Sıhatiniz sağlığınız yerindedir inşallah? Genişletmek için tıkla... Kötüyüm, fakat iyi diyelimde iyi olsun hocam
Kckc dedi: LGS sağ olsun kötü maalesef Genişletmek için tıkla... Hmm, bende girdim 3 soru kodlamada gitmiş 413 civarı almıştım fakat hayat devam ediyor üzülme. R.B.D dedi: Kimse de size nasılsınız diye sormamış hocam. Sıhatiniz sağlığınız yerindedir inşallah? Genişletmek için tıkla... Kötüyüm, fakat iyi diyelimde iyi olsun hocam
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.454 Çözümler 4 Yer Toronto 30 Haziran 2022 #23 Şimdilik iyi gidiyor.