Hayatınız nasıl?

Geçinip gidiyoruz.

Bu kadar ajitasyona gerek yok yaşamak ya da yaşamamak senin elinde ülke kötü olabilir ama emeksiz yemek yok.

Emek harcamadımı nereden biliyorsun güzel kardeşim emek verdikte ne oldu yine aynı tas aynı hamam.
Geçinip gidiyoruz.

Bu kadar ajitasyona gerek yok yaşamak ya da yaşamamak senin elinde ülke kötü olabilir ama emeksiz yemek yok.

Üniversite diplomalılar bile iş bulamıyor burada emek diyorsun haha.

Emek harcamadımı nereden biliyorsun güzel kardeşim emek verdikte ne oldu yine aynı tas aynı hamam.

Üniversite diplomalılar bile iş bulamıyor burada emek diyorsun haha.

Hakkari'nin en ücra köşesinden mühendislik kazanırsan tabii iş bulamazsın hiç ODTÜ'den veya İTÜ'den mezun olup iş bulamayan gördün mü?

Aradığınız hayata şu an ulaşılamıyor. Lütfen daha sonra tekrar deneyin. The Life you are looking for is currently unavailable. Please try again later.

Ne olsun, tüm gün bilgisayar başındayım. Sistem toplama hayalim var, para biriktirmeye çalışıyorum da çok birikmiyor. Çok sıradan yani.

Hakkari'nin en ücra köşesinden mühendislik kazanırsan tabii iş bulamazsın hiç ODTÜ'den veya İTÜ'den mezun olup iş bulamayan gördün mü?

Sorun hangi üniversite okuman değil maaşın ben burada nükleer mühendisi olsam bile Amerika'daki sıradan bir işçiyle aynı maaşı alıyorum. Neden böyle bir hayat isteyim.

Vallahi hayat berbat hocam yaş 16 boy 180 kilo 68 2-3 yıldır boks yapıyorum işte bir Türk genci gibi hayatım var diyebilirim birkaç kafa arkadaşım var benimle ilgilenmeyen hoşlandığım bir kiz var okul notlarım 80-85 arası gidiyor şu an bakalım ne olacak ileride.
Kendi işini kendin gör, yatırım yap, girişimcilik yap hemen pes edersen ister Almanya'da ister Kanada'da ol iş bulamazsın.

Yaşın kaç kardeşim senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…